Жената на Ники Китаеца побесня! Поиска лична среща с Евгени Минчев! Вижте защо!

7
Добави коментар
informiran365
informiran365

Половинката на Ники Китаеца изригна срещу Евгени Минчев!

Половинката на скандалния Ники Китаеца реши да се намеси в интригата, която Евгени Минчев се опита да заплете между тях. Минчев коментира съвсем наскоро в медиите, че преди време е имал някакъв вид отношения с Ники. Именно заради тези изказвания изрева Вили-жената на Китаеца, която разкри, че няма нищо вярно в думите на Минчев. 

Самата Вили се обади лично на Венета Райкова, за да поиска лична среща с Евгени Минчев, за да се изправят очи в очи и да изяснят въпроса. А също

Advertisement:

Advertisement:

така и певицата да изчисти името на любимия си. Припомняме само, че жената на Ники Китаеца се изявяваше като поп-фолк певица преди да се залюби с него. Сега обаче е отдадена напълно и изцяло на Ники и детето им. Именно за това тя пожела да защити Китаеца в национален ефир, за да изчисти скандалния имидж, който си е създал той покрай „връзката“ си с Азис, за която наскоро научихме, че е била чисто и просто ПР. 

От думите, които бившата фолк певица е казала на „Голяма уста“, е станало ясно, че Минчев лъже за „отношенията“, които

уж е имал с Ники, защото по това време той вече е бил с Вили. Тя е категорична, че Китаеца не е имал нищо общо с Минчев, за който по това време, когато се коментираше, че е имал връзка с Ники. Виолета сподели, че  самият Китаец всяка вечер си е лягал до нея и са заедно вече 6 години, което реално означава, че няма как Ники да ѝ е „изневерявал“ с Минчев по това време. Точно за това Виолета поиска лична среща с Евгени Минчев- очи в очи, за да му каже някои неща. Дали това ще се случи в ефир обаче, за сега не е ясно, коментираха kliuki.bg.