Конкурси всякакви: Спечелете всеки ден по един уред от коледния календар на Russell Hobbs

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 24 декември 2014

От днес до Коледа, всеки ден ще даваме по един уред Russell Hobbs на един от нашите фенове, регистрирали се в нашето коледно приложение .

Следете нашата страница всяка сутрин в 8:00ч, когато ще обявяваме наградата за деня.
Ако много ви харесват продуктите ни и искате да спечелите някой от тях, можете да ни го покажете и като споделяте всеки един от тях.
► ВАЖНО! Не е необходимо да се регистрирате всеки ден. Регистрирате се само веднъж и с тази регистрация участвате всеки ден в тегленията за наградите.

За да участва в промоцията, участникът трябва да посети онлайн страницата на състезанието на адрес www.facebook.com/RussellHobbsBG и да попълни регистрационната форма, следвайки съответните указания.

Ограничения: Всеки участник има право на участва един (1) път в рамките на Периода на промоцията. Многократни участия от един и същ и-мейл адрес не се допускат. Всеки опит на участник да се участва повече от един път или от различни и-мейл адреси, профили, регистрации и логини, или чрез други методи, ще доведе до анулиране на регистрациите на съответния участник и до дисквалифицирането му. Дисквалифициране означава, че регистрацията на участника (участниците) ще бъде изтрита и изключена от играта.

В промоцията ще бъдат раздадени 24 награди електродомакински уреди с марката Russell Hobbs.

Победителите ще бъдат изтегляни на случаен принцип от всички валидни и коректно попълнени регистрации всеки ден в рамките на Периода на Промоцията. Победителите се съгласяват техните имена да бъдат оповестени публично.