Alfaparf Hair Power Energy Booster Serum Серум Ампули против косопад за мъже 6X10ml

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

 Лосионът Alfaparf Hair Power Energy Booster Serum  съдържа екстракт от карликова палма, който подтиска ензима 5-алфа редуктаза, отговорен за косопада при мъжете. Съдържа ментол за освежаващо действие. Бори се с атрофията на фоликулата и спомага за активирането растежа на косата.
 УПОТРЕБА: Нанася се след шампоана ENERGY върху кожата на склапа. Масажира се с кръгообразни движения. Без отмиване.

ENERGY КОНЦЕНТРАТ – MEN

Energy Концентрат Men
ДЕЙСТВИЕ

Балансирайте косата е състоянието благодарение на Витамин наносфери. Стимулиране корен метаболизъм с действието на изключителната Energy комплекс , който помага да се предотврати загуба на коса и помага за борба с космения фоликул атрофия, активиране на растежа на косата. Прави косата по-силна и по-устойчива. 
Тя съдържа Serenoa детелина , специален активен която помага да инхибира ензима 5-Алфа редуктаза, отговорен за загуба на коса при мъжете. Menthol дава освежаващо действие мигновенно. 

КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА

След Energy Shampoo, разпространява върху кожата , дирекно втъркайте в скалпа. Масажирайте, използвайки кръгови движения. Не се изплаква.

РАЗМЕР 6 флакона от 10 мл 0,33 Fl. Oz. 

 

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.