Велоергометри за кардио фитнес упражнения

14
Добави коментар
Iva82
Iva82

Велоергометри – това са най-старите познати фитнес кардио уреди. Те са идеални за подобряване на дишането, работата на сърцето, снабдяване на кръвта с кислород, увеличаване обема на белите дробове и спомагат интензивното изгаряне на мазнините. Велоергометри са най-добрите кардио уреди за хората с наднормено тегло, защото не пада тежестта от теглото на трениращия върху ставите. Не случайно са и най-използвани от културистите, чийто килограми доста надвишават нормите.

Велоергометрите се делят на механични – с механично регулиране на натоварването и електронни с електронно регулиране посредством електромотор. Ние сме официален представител на всички предлагани в сайта велоергометри и ги внасяме директно от фирмите производители Hammer, Finnlo, Bodyflex, Bodysolid, като осъществяваме собствен сервиз на територията на страната.

Има много различни видове велоергометри, които може да използвате за вашата кардио тренировка. Разгледайте добре, ако имате намерение да купите велоергометър , който да да се използва вкъщи така, че да намерите този, който отговаря на вашите нужди. Търсете велоергометри, които имат пулсомер и брояч на калориите, за да можете да регулирате изминатата дистанция или скоростта на вашата тренировка , така че да отговарят на вашето физическо състояние или цели за намаляване на теглото. Ако имате колебания в избора си, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти.

ИЗБЕРИ МЕЧТАНИЯ ВЕЛОЕРГОМЕТЪР ТУК