Червена рокля за Вашата сватба във Варна – защо не?

21
Добави коментар
bgsvatbatat
bgsvatbatat

Рокля в червен цвят за Вашата сватба във Варна – да или не?

Традицията повелява роклята на булката да е бяла, но традицията не винаги се спазва, нали? Екипът на „Ресторанти Сватба Варна“ Ви съветва да изберете цвета, който най-ясно описва индивидуалността Ви! А ние посвещаваме тази статия на страстните булки в червено.  

Подходящ ли е избора на рокля в червен цвят за Вашата сватба във Варна?

Червеният цвят е претенциозен и не подхожда на всеки човек, затова добре преценете дали Ви отива. И не забравяйте символиката му – сила, страст, власт и находчивост. Червеното не е за консервативни и свити жени; то по–скоро изразява силна индивидуалност и решителност.

Наблюденията на екипа на „Ресторанти Сватба Варна“ показват, че червената сватбена рокля е избирана от страстните и чувствени, излъчващи женственост булки. Така че ако обичате да сте в центъра на вниманието, това е Вашият цвят!

История на червените булчински рокли от „Ресторанти Сватба Варна“

Не съществуват правила, които задължават булката да бъде облечена в обичайното бяло. В исторически план белият цвят става основен едва от няколко века; през Средновековието подобна традиция не е съществувала.

Най–популярният цвят в средните векове е бил именно червеният, а също така и синият. Синият цвят на сватбената рокля символизира чистота и невинност, тъй като се свързва с Дева Мария. Червената, обратното на синята, рокля била символ на разкош и радост.

В 21 век традициите и символиките са важни, но изборът Ви винаги ще е най-правилен, ако Ви кара да се чувствате неповторимо по време на Вашата сватба във Варна. 

Червеното – труден избор или просто по-внимателен?

За много хора изборът на червена булчинска рокля би бил крайно и екстравагантно решение. Ако харесвате този цвят, но не сте сигурни, че ще се справите с вперените във Вас учудени погледи, можете да изберете рокля с червена декорация.

Червена панделка, дантела, апликации или цветя стоят прекрасно на бяла основа. Едно перфектно съчетание между традиционното и нетрадиционното за Вашата незабравима сватба във Варна! Не забравяйте малките детайли като обувки, бижута, аксесоари в косата. Ако изберете червена сватбена рокля, нека тези детайли бъдат семпли и стилни.

Финалният съвет от екипа на „Ресторанти Сватба Варна“: облечете рокля, в която ще се чувствате като богиня! Още съвети и идеи потърсете в категория „Съвети при планиране и организиране на сватби“.