Благо Джийзъса се оказа болестно ревнив! Забранил на Куини да влиза дори във Фейсбук?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Благо Георгиев се оказа болестно ревнив?!

Вечния прелюбудеец- Благой Георгиев накарал Куини да си изтрие профилите в социалните мрежи от ревност. Тази сензационна и дори леко шокираща новина научихме от hotarena.net. Те писаха, че близки приятели на Христина Витанова (бившата на футболиста, от която има  две деца) и са коментирали ревността на Георгиев пред известно българско списание за клюки и именно там са споменали, че Благо всъщност е доста ревнив мъж.

Според информацията от източниците, Благо буквално бил като болен от ревност и постоянно

Advertisement:

Advertisement:

се съмнявал в половинките си. Заробвал ги и им поставял хиляди условия, които възлюбените му да спазват, ако искат да си запазят позициите на негово гадже. Едно от най-важните условия било девойките да си изтрият профилите в  социалните мрежи, за да не могат да контактуват с други мъже в тях. Твърде е вероятно именно за това и Куини да не се е появявала във Фейсбук скоро време.

Моделката не отчита активност доста време вече, което навежда на мисълта, че Благо ѝ е забранил да ползва социалната мрежа. Освен това, девойката не е засичана и в

компания, различна от тази на Георгиев. В същото време източниците разкрили, че Благо се е държал така и докато е ходил с Витанова. На нея също ѝ е било забранено да излиза в компания, където има мъже, а ако случайно се окаже в такава, Благо и вдигал грандиозен скандал. Като се замислим обаче, Джийзъса няма много основание да се държи по този начин с благоверните си, защото самият той не се спира на едно място и постоянно им изневерява. Явно се страхува, че и те могат да правят същите неща, които прави самият той, и за това толкова стриктно ги следи и ревнува.