Нова година в Сърбия, Пролом Баня с автобус – Пролом Баня

10
Добави коментар
bghoteli
bghoteli

 

екскурзия с автобус от Пловдив и София за 3 нощи 3 закуски 2 обяда 1 стандартна и 2 Празнични вечери

Етикети:

Нова Година 2015 в Чужбина

Екскурзии автобус

Новогодишни пакети

Екскурзии в Европа

Автобусни Почивки

Екскурзии

Нова Година

Нова Година 2015

Нощувки: 3

Дни: 4

Транспорт: Автобус

Цени от

459.00 лв.

НОВА ГОДИНА В ПРОЛОМ БАНЯ – СЪРБИЯ

екскурзия с автобус от Пловдив и София за 3 нощи 3 закуски 2 обяда 1 стандартна и 2 Празнични вечери

30.12.2014 – 02.01.2015 г.

 

Пролом Баня се намира в южната част на Сърбия, в гористите падини на планината Радан. Курортът е известен с качеството на водата си, която принадлежи към рядката група минерални води с високи балнеологични свойства.

 

ПРОГРАМА:

1 ДЕН – 5.00 ч. – отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург“. Отпътуване от София в 8.00 ч. от площад „Александър Невски“, 8.30 ч. – автогара „Сердика“ по маршрут София – Пролом баня. Посещение на Суковския манастир „Успение Богородично“, издигнат в средата на 19 век с дарение на турския управител на град Пирот. Днес комплексът е известен с прекрасните стенописи на своя храм, както и с местните сладка и ракии. Отпътуване за балнеоложкия курорт Пролом баня, известен с лековитата си минерална вода. Настаняване в хотел “Radan” ***. Обяд (блок-маса). Свободно време с възможност да ползвате СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Вечеря (блок-маса). Нощувка.

2 ДЕН – Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност да ползвате СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Екскурзия до Дяволският град, защитена местност, в която са формирани два природни феномена – 202 скални формации с височина до 15 метра и два извора с вода с висока киселинност и минерализация. Посещението на Дяволският град включва изкачване до главната платформа в комплекса, откъдето се открива невероятна панорама към природния феномен и планината Радан. Свободно време. Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

3 ДЕН – Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност да ползвате СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

4 ДЕН – Закуска (блок маса). Отпътуване за България. По пътя – пешеходна разходка в Ниш: площадът на Освобождението, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус; дворецът „Бановина“. Свободно време. Пристигане в София на автогара Сердика и площад „Александър Невски“ вечерта.

 

Дата на пътуване

Цена на човек

30.12.2014 г.

459 лв.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Курортът Пролом баня се намира в южната част на Сърбия,

в планината Радан. Известен е с минералната вода

„Пролом“, характеризираща се с високи балнеологични

качества.

Хотел „Радан“ *** (http://www.prolombanja.com)

разполага с 212 стаи, разположени в три сгради.

В стаите: телевизор, WiFi, телефон, баня, течаща

минерална вода, хавлия, сeшоар, балкон (без стаите на

приземния етаж).

В хотела: ресторант, кафе-бар, спа-център със закрит

минерален басейн, сауна, джакузи и тепидариум.

За посещението на Дяволския град се препоръчва носенето

на удобни спортни обувки.

Валутен курс: 1 EUR = 115 RSD

Часово време: България 12 ч., Сърбия 11 ч.

Комфорт: 4 Натовареност: 1

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.