Vessy Boneva влезе в коледния сън на „Мики Маус“

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След като точно преди година представиха първата си коледна песен – „Коледна приказка“ с Вяра Панталеева, симпатягите от Вокална група „Мики Маус“ са готови с нов празничен проект.

През 2014 г. те поканиха невероятно талантливата и усмихната Vessy Boneva и заедно записаха нежната балада „Коледен сън“.

С уникалната си смесица от денс и поп музика на световно ниво Vessy има в дискографията си парчета като „Ring The Bells“, „Believe“ и „If You Want to Touch Me“, които по никакъв начин не звучат български, но пък са намерили своето място в сърцата на родните меломани.

Не случайно тя е носителка на награда за „Най-добър български видеоклип“ на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти е и легендарният австрийски клуб „U4″, известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.

Vessy Boneva има два самостоятелни албума зад гърба си, както и участие в единствения по рода си хаус проект в България 0 Planet Magic Livе, с които правят тоталният хит „To F*ck“ и успяват да превземат всички музикални класации у нас.

Текстът и музиката на „Коледен сън“ са на Венци Дреников и Чавдар Цолов, а аранжиментът и оркестрацията са дело на Румен Бояджиев и Румен Бояджиев-син.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It