Интересни предложения за „мръсни смс-и”

8
Добави коментар
SpisanieVIP
SpisanieVIP

3 часа през нощта е. Вече съм на третото уиски, петата текила и един афтър шок. А може и да са два. Всъщност има ли значение след като се чувствам прекрасно?…

С приятели съм в любимия ни нощен клуб, слушаме хубава музика (за да съм честна трябва да призная, че всичко, което чувам са някакви много приятни звуци и естествено поредното „Наздраве!”), продължаваме да поръчваме още и още… Млади сме – искаме да се забавляваме. Че какво лошо има в това?…

До нас танцуват симпатични младежи, които са заслепени дали от усмивките ни, дали от леко присвития поглед, казващ:”Ние сме свободни момичета, обичаме живота…” – това ги привлича още повече.

Запознаваме се, танцуваме, смеем се, забавляваме се … Вечерта е наша!

До тук всичко добре, но изведнъж виждам телефона си … ах как го мразя, когато е пиян… Незнайно защо започвам да преглеждам телефонния си указател (аз дори не фокусирам имената, записани на него)…

Но естествено решавам да напиша няколко „мръсни смс-и” –  любимите ми.

На сутринта преглеждам телефона. Получила съм доста интересни отговори, нищо ново … Усмихвам се, защото съм прекарала една страхотна вечер. Запазвам някои от мръсните смс-и, за да мога да ги използвам и друг път, а и да мога да ги споделя с вас… Сигурна съм, че и на вас ви се е случвало, нали? Да получите или да пратите среднощен смс… Чувството е …странно, може би малко приятно и малко срамно…

Бъдете креативни и пишете готини „мръсни смс-и”

Истината обаче е, че текстовите съобщения са един много приятен и определено доста по-лесен начин да кажеш на някой, това което искаш или дори да попрекалиш.

За влюбените двойки или тези, които флиртуват с представител на противоположния пол, смс-ите са чудесен начин да покажеш какво изпитваш или да кажеш какво искаш, без да те е срам.

Всъщност дори е доказано, че ако нещата при една двойка не вървят, някой любовен или по-точно „мръсен смс” би оправил много бързо положението.

Ето и няколко интересни предложения за „мръсни смс-и” от мен, които ще разнообразят ежедневието ви и определено ще ви сближат с момичето/момчето, което сте си харесали…

„Бях много лошо момиче и прекарах обедната си почивка в шопинг. По-късно може да ме напляскаш!”

„Организира се VIP парти за двама в (тук пишеш адреса му) тази вечер ;)”

„Не се преуморявай във фитнеса… пести си енергията за довечера.”

„Сутринта толкова бързах, че забравих да си сложа сутиен.”

„Да донеса нещо за довечера? Вино? Течен шоколад? Сметана?…”

„Съжалявам, не мога да говоря в момента – в пробната съм и пробвам дантелено бельо.”

„Съквартирантката ми е извън града днес. Какво ще кажеш да дойдеш, защото ме е страх да спя сам/а?”

Готини „мръсни смс-и”

„ Изпращам ти гореща целувка… Надявам се, че ще завършиш това, което си започнал…”

„Не си харесах филм в програмата на кината. Имаш ли други идеи какво можем да правим в тъмното?”

“Секса е най-силната дрога (знаеш го!)… Може да ти бъда личен дилър (колебая се..).. Дори да ти помогна с консумацията (обещаваш ли да боли,а?) … Лека нощ и изтощителни мокри сънища! “Мога да бъда иглата под кожата ти, дрогата потичаща бясно по вените ти, караща те да полудяваш и при най-малкия тласък на буталото. Дрогата обладаваща те малко по малко и караща те да изпиташ огромния непреправен екстаз под формата на желания оргазъм. Приятна следваща доза ;-)”

„Ще целувам жадно всяка точка от тялото ти, докато ти бавно започваш да навлизаш в мен. Ще впивам ноктите си жадно от удоволствието което ми доставяш при всеки твой тласък. Ще прокарвам езика си по цялото ти тяло, ще слизам бавно все по надолу. Ще дойде време да си ходя, а ти ще ме молиш за още и още…”

„Да ми се усмихваш е второто най-хубаво нещо, което можеш да направиш с устата си.”

„Ако си падаш по математиката прибави едно легло, извади дрехите, раздели си краката и хайде да се умножаваме.”

„Какво подарява един стиснат мъж на приятелката си? Червило. Получава си го обратно частичка по частичка.”

„Целувката е начин да попиташ на горния етаж дали долния етаж е свободен.Така че кога ще се целуваме?”

Еротичните съобщения са добра идея както когато сте разделени, така и когато предстои да се видите. А за да е напълно неочаквано, можете да си пратите смс-и дори и докато сте заедно на парти или на вечеря с приятели.

Подходящ момент за еротично съобщение е и на сутринта, след като сте правили страхотен секс. Пишете му/й колко много ви е харесало, и нямате търпение да го направите отново.

Може да изпращате тези смс-и по всяко време на денонощието и не се притеснявайте, ако не получите отговор веднага- не е лесно да измислиш нещо толкова оригинално!