Чалгаджия става зам.-областен управител на София

4
Добави коментар
mignews
mignews

Петър Харалампиев, организатор на концертите на Лепа Брена и Цеца Величкович, както и на редица други чалга мероприятия, става зам.-областен управител на София.

Харалампиев е собственик на продуцентска къща АРТ БГ. Така държавата „Чалгария“, както наричат България протестиращите от арт гилдията, се сдоби с още един представител във властта.

Във военното ведомство влиза Иво Антонов – дългогодишен главен експерт за войнишките паметници в МО, а в областната управа на София – лидерът на партия „БГ патриот“ Петър Харалампиев, който е в коалицията с ПФ.

Това очевидно е част от пазарлъка на „Патриотичния фронт“ срещу подкрепа на правителството. Харалампиев обаче не е непознат за премиера Бойко Борисов, който не пропуска концерти на сръбските звезди на поп фолка. Офертата на партриотите включва и преместване на новините на турски език от БНТ1 в БНТ2. Новината бе съобщена в кулоарите на НС лично от съпредседателите на фронта Валери Симеонов и Красимир Каракачанов и зам.-председателите на ДСБ Петър Москов и на ДБГ Найден Зеленогорски след едночасова среща, от която ГЕРБ отсъстваше.