Хомеопатия – попитай класически хомеопат. Задай въпрос тук

1
Добави коментар
desisslava.dimitrova
desisslava.dimitrova

правило: “§9 В здраво състояние духовната (самоуправляема) жизнена сила, този двигател, одухотворяващ материалното тяло (организма), властва неограничено и поддържа всички негови компоненти във възхитителен, хармоничен жив порядък както по отношение на усещанията, така и по отношение на функциите, тъй че нашият вечен, надарен с разсъдък дух може свободно да се разпорежда с този жив, здрав инструмент, за да постигне по-висшите цели на нашето съществуване.”

„Органон на лечебното изкуство“ (VI), Самуел Кристиян Ханеман /бащата на хомеопатията/

**************************************************

Здравейте приятели! Казвам се Александър Папанчев и съм завършил V-ти курс към the London International College of Homeopathy и за мен е огромна чест, задължение и същевременно отговорност, да бъда модератор в сайта на Учителят!

Ще вложа цялото си знание и сърце в това!

Очаквам вашите, по конкретен повод свързан с хомеопатията, въпроси.

И едно правило, към което вярвам ще проявите разбиране: – Не коментирам предписваните от колеги хомеопатични л-ва , и не се бъркам в работата им.

Важно уточнение: Темата не е за предписване на хомеопатични лекарства, с едно изключение – само при оказване на първа помощ.

Мнението беше редактирано от Alexander: 20 ноември 2014 – 12:33

§9 „В здраво състояние духовната (самоуправляема) жизнена сила, този двигател, одухотворяващ материалното тяло (организма), властва неограничено и поддържа всички негови компоненти във възхитителен, хармоничен жив порядък както по отношение на усещанията, така и по отношение на функциите, тъй че нашият вечен, надарен с разсъдък дух може свободно да се разпорежда с този жив, здрав инструмент, за да постигне по-висшите цели на нашето съществуване.” Органон на лечебното изкуство“ Самуел Ханеман