Здравословни идеи за вечеря

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

По време на диети е много препоръчително, даже почти задължително, да се избягват среднощните хранения или поне ако това е невъзможно, тогава да се избират възможно най-здравословни хранителни продукти, които няма да нарушат по никакъв начин режима, който понастоящем следвате. Последното хранене за деня според някои диети може да бъде дори след 18 часа, но нека да не бъде след 20 часа. Най-добрите алтернативи за вкусна, лека и здравословна вечеря са следните:

Зеленчуци с месо

Мазните риби, богати на омега 3 мастни киселини, както и по-постните меса, приготвени на скара или във фурната, както и поднесени задължително с голяма порция салата по избор представлява освен изключително вкусно ястие, много хранително и подпомагащо целите на отслабването. В случай, че се опитвате да се храните спрямо принципите на здравословното хранене, трябва да знаете, че месото не бива да бъде консумирано с хляб тъй като това представлява изключително неподходяща и тежка комбинация не само за вечеря, но и по принцип.

Супи

Освен че са невероятно вкусни и засищащи, супите са много лесни и бързи за приготвяне, а също така и напълно отговарящи на изискванията на вашата диета. Пилешката супа, тараторът, познат на чужденците като традиционна българска студена супа, картофената супа, супата от броколи и така нататък са все много добри алтернативи за вкусна и нискокалорична вечеря.

Спанак

Спанакът придава един неповторим вкус и аромат на редица ястия. Изключително вкусна и нискокалорична комбинация се получава от пилешко със спанак на фурна (по желание може да се прибави и малко ориз), ориз със спанак, супа от спанак и така нататък.

Тиквички с ориз/кисело мляко

Традиционно българско ястие, което хем ще ви засити, хем и няма да наруши диетичния план, който следвате, а киселото мляко му придава още по-приятен и незаменим вкус.

Приготвянето на здравословни ястия е трудно, особено за по-заетите сред вас. Това се оказва и често срещана причина за неуспеха на повечето диети, които непрекъснато спазвате, както и еднообразните ястия, с които се храните. Запишете се в 13-седмичната програма за отслабване, за да постигнете бързи и видими резултати и да изградите нови здравословни хранителни навици. Освен това ще получите и индивидуален хранителен план, който ще ви помогне в бъдеще при приготвянето на здравословни и разнообразни ястия.