Отзиви и мнения за Vimax от доволни клиенти

1
Добави коментар
vimaxbg.com
vimaxbg.com

Тук може да откриете някои мнения и отзиви за Vimax. Една част от тях получихме като писма на електронната ни поща, а друга доволни клиенти споделят на различни места в интернет.

М.Г. Варна

За първи път чух за хапчетата за уголемяване на пениса преди доста години и съжалявам, че чак сега реших да ги пробвам. Тогава още нямах толкова свободен достъп до интернет и информацията, която успях да намеря не беше много. Това може би е било и причината да го отложа. След като за първи път попаднах на Vimax, започнах по-задълбочено проучване и се оказа, че това е продукта, който наистина дава отлични резултати. Събирах доста информация от хора, които са го ползвали и в крайна сметка реших да направя курс от 4 месеца. Не съм вярвал, че това ще промени живота ми в толкова положителна посока.

Явор гр. Русе

Жена ми ме изненада с този продукт за годишнината ни. В началото си мислих, че си прави някаква шега, но ме убеди да опитам. Не очаквах да се случи нищо особено, докато още през първата седмица ерекцията ми не започна да става много по-силна. С времето чувствах пениса буквално като меч между краката си. Не само, че беше твърд като скала, но и можех да забавям еякулацията почти два пъти повече. Най-много ме изненада това, че на третия месец усетих промяна, която не бях забелязал до момента. Когато го премерих с учудване установих, че малкият ми приятел се е уголемил с три и половина сантиметра. Това ми даде огромно самочувствие и сексът с жена ми се превърна в приключение. Вече започвам да си мисля, че е направила подарък не на мен, а на себе си.

Тишо 25г.

От години се опитвам да променя размера на члена си. Опитвал съм почти всичко, което се предлага на пазара. Хапчета, помпи, екстендери дори упражнения. Резултатите не бяха особено добри. Членът ми е под средния размер и промяната беше минимална. Преди около шест месеца срещнах марката Vimax и ми се стори много позната. Реших да получа повече информация за нея и в крайна сметка направих курс от шест месеца. Промените настъпиха още в самото начало. Сега съм на четвъртата опаковка, а пенисът ми вече е с три сантиметра по-голям. Лично за мен това е огромно постижение. Самочувствието ми определено се промени, а когато общувам с жени вече не се притеснявам когато става дума за секс. Дори се е случвало пръв да започна разговор за това.

Христо гр.Петрич

Случайно видях, че баща ми си е купил тези хапчета и проявих интерес към тях. С времето забелязах, че кутийките си стоят в шкафа му неразпечатани и когато ме приеха в университета реших да ги взема с мен. Започнах да ги приемам през октомври миналата година и за няколко месеца резултатите бяха зашеметяващи. Пенисът ми стана доста по-голям и твърд. Това ми даде увереността, която ми липсваше до момента. Напролет колежките започнаха да носят къси поли и това нагорещи страстите. Самочувствието, което придобих ме накара да направя и първата стъпка към момичето от съседния курс, което си бях харесал в началото на годината. Е истината е, че започнахме да се виждаме и да правим страхотен секс. Макар и да сме от различни градове, прекарахме цялото лято заедно. Просто не можехме да се наситим един на друг.

Сиси Г.

Съпругът ми отказваше категорично да приеме идеята за тези хапчета. Все пак успях да го убедя, защото имаше нужда и защото трябваше да го направи. След 4 месеца разликата беше наистина голяма. Когато членът му еректираше, беше много по-твърд от преди. Размерът му се уголеми, а аз започнах да стигам до оргазъм всеки път, когато съм с него. Благодарение на хапчетата Вимакс, успяхме да променим сексуалния си живот след 11 годишен брак. Трябва да отбележа, че постоянството е на първо място. Открих, че когато прави пропуски понякога не му е толкова твърд.

Боян гр.София

Продуктът Vimax ме накара не само да се чувствам, но и да изглеждам по-голям. Когато застана пред огледалото, малкият ми приятел вече не е толкова малък. Преди трудно можех да накарам жена да свърши чрез обикновен секс, първо защото не получавах необходимата ерекция второ, че размерът ми бе около 14 санта. Сега вече е 18 и имам чувството, че мога още. Вече нямам проблем когато се запозная с момиче да я вкарам в леглото. Не че преди съм имал, но сега усещането е различно. Може би увереността, която придобих се усеща и разстоянието от бара до спалнята се скъси някак си. Сещате се.