МегаРед Форте / MegaRed Forte 500mg Омега 3 масло от Крил 20 капсули

12
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

МегаРед Форте 500mg съдържа масло от 100% чист антарктически крил в меки и лесни за поглъщане капсули. Благодарение на съдържащите се в него омега-3 мастни киселини EPA и DHA, той допринася за поддържане на нормалната сърдечна функция.

За разлика от повечето продукти, съдържащи рибено масло, МегаРед Форте няма мирис или привкус на риба. Не причинява оригване или неприятен привкус, поради по-малкото количество масло в една доза и свойството на фосфолипидите да се разтварят в стомашното съдържимо, вместо да изплуват над него, както обикновените масла.

МегаРед Форте не съдържа опасни концентрации на токсини или тежки метали. Тестван е за качество и отговаря на стандартите за чистота.

Активни съставки:

1 капсула съдържа 500mg Омега 3 от които, EPA 60mg и DHA 27,5mg, фосфолипиди 200mg. Други вещества: капсулна обвивка – желатин, глицерол (Е422), натурален аромат ванилия и вода.  

Дозировка:

1-2 капсули дневно приети с чаша вода след хранене.

Предупреждения:

Не употребявайте алкохол по време на прием на продукта.

Не приемайте МегаРед Форте, ако сте алергични към ракообразни (крил).

Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите, планирате бременност, приемате лекарства или имате коагулопатия, преди приема на хранителни добавки.

 

 

 

Прочети още