Масажи – Студио Мадонна София предлага нова услуга – различни видове масажи

3
Добави коментар
DreamDesign
DreamDesign

Предлагаме на Вашето внимание новата ни услуга – различни видове масажи за пълна релаксация. Посетете студио за красота Мадонна София и се насладете на няколко вида прекрасни масажи.
По долу може да прочетете кратко описание за всеки вид масаж както и цената за него.

Лечебен масаж

​​60 мин. – 30лв.
Лечебните масажи, извършвани от специалист се отразяват изключително благоприятно на общото състояние на организма. Благодарение на точно планирания и професионално извършен лечебен масаж може да бъде премахнато усещането за болка, да се постигне повишен тонус на тялото, да се почуваства прилив на енергия и намаляване на стреса от ежедневието.

Ароматерапия

​​60 мин. – 35лв.
АРОМОТЕРАПИЯТА е едно от най-мощните и приятни средства за уравновесяване и меко въздействие върху дисбалансирания човешки организъм. И за привеждането му в хармония. Тази древна терапия представлява третиране с натурални аромати (чрез дишане, масаж, водни процедури) и може да се разглежда като раздел в билколечението (фитотерапията).

Рефлексотерапия

​​30 мин.  – 35лв.
Рефлексотерапията е такъв вид терапия, при който, чрез третиране на определени зони на повърхността на тялото се оказва въздействие върху определени вътрешни органи и структури, които обикновено са далеч от мястото на въздействие. Съществуват различни области в човешкото тяло, където в събран вид са проектирани тези рефлекторни зони. Това са дланите, ушните миди, лопатките, областта на гръбначният стълб и други.

Класически масаж

​​60 мин – 30лв.​
Класически масаж познат като европейски или шведски масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообръщението и отпускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората.

Спортен масаж

​​60 мин – 35лв.
Спортният масаж е вид масаж, който използва дълбокотъканни техники от класическия масаж с цел по-бързото и пълноценно настъпване на тренираност у спортистите, поддържането и усъвършенстването на тази тренираност, както и бързото възстановяване на организма чрез премахване на умората в мускулите.

Мазаж на лице

​​20 мин. – 15лв.
Масажът на лицето е една от най-важните страни в ежедневната ни грижа за кожата. Той подобрява текстурата и здравето й, подмладява я, стимулира кръвообращението в подкожния слой и не на последно място ни кара да изглеждаме по-млади като цяло.

Етикети: ароматерапия, класически масаж, лечебен масаж, масаж на лицето, масажи, рефлексотерапия, спортен масаж

Публикувано на 10.12.2014 в 23:12 в категории Актуално, Полезно. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Коментарите, pingback и trackback са забранени.