Кайли Миноуг се завръща на големия екран

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Всички фенове на австралийската изпълнителка Кайли Миноуг си спомнят, че преди десет години тя се включи във фантастичния екшън с Жак-Клод Ван Дам „Уличен боец“. Сега певицата се завръща към големия екран в приключенския екшън „Сан Андреас“.

Главната роля във високобюджетната лента, чийто сюжет разказва за катастрофалните последствия от тежко земетресение в Калифорния, е поверена на Дуейн „Скалата“ Джонсън, превърнал се в една от най-големите съвременни екшън-звезди.

Бюджетът на филма се равнява на около 80 милиона долара, а на режисьорски стол седна Брад Пейтън, за когото това е втори общ проект със Скалата след триизмерния хит от 2012 г. „Пътуване до тайнствения остров“.

„В „Сан Андреас“ героят ми разчита на всичко, за да стигне до целта си. Няма превозно средство, което да не сме използвали на снимачната площадка. Залозите са големи и филмът е много интересен“, споделя за филма Дуейн.

До световната премиера на „Сан Андреас“ остава половин година и, за да засилят интереса на киноманите и феновете на Скалата, от Уорнър Брос разпространиха първите официални снимки и трейлър на продукцията.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It