18+! Камелия с поредна изцепка! Пусна НОВИ НУДИ снимки във Фейсбук!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Поп-фолк певицата Камелия, пак се разголи, в онлайн пространството! Този път, обаче, Камито премина всички допустими граници, защото без грам свян показа на всички ни най-милото си!

Е, не е като да не сме го виждали до сега, от различните фотосесии на певицата за мъжки списания, както и от домашните и кличета, които изтекоха в мрежата преди години. И все пак, едно е корица на списание, друго е фото в социалната мрежа, отбелязват от hotarena.net!

Явно, Камелия е решила, че нуди фотосите са най-подходящия начин да поддържа

Advertisement:

Advertisement:

интереса на феновете, към своята особа. След като вече не е част от Пайнер, певицата е принудена да се издържа само с парите, които изкарва от участията си. Поради тази причина, финанси за атрактивни фотосесии, нови песни и клипове, Камито няма!

Е, все пак, Камелия трябва някак да поддържа интереса към себе си, затова е заложила на това, което прави най-добре, а именно – да се съблича. Фотото, на което всички за пореден път видяха най-милото на изпълнителката бе качено в профила и, в социалната мрежа. На него, Камито,

изглежда излиза от банята или по-скоро влиза в нея, защото едва ли ако току-що се беше изкъпала щеше да е с тежък, черен грим. Хавлията и, уж случайно, се е разтворила и котето на Камелия лъсна на показ.

Изглежда певицата не е променила мнението си за окосмяването през годините, защото все още е с буйна растителност, там долу. Стратегията на Камелия се оказва доста успешна – само едно подобно фото е в състояние, буквално, да взриви почитателите и! Нещо, което доста нейни колежки не успяват да постигнат, колкото и да се опитват!