Потресаващо! 14-годишни българки публикуват умишлено чисто голи снимки в нета! Ето защо!

11
Добави коментар
informiran365
informiran365

Развитието на родната младеж върви от зле, на по-зле и така, както е тръгнало ще завърши ужасяващо трагично! Последната мода, по която девойките се прехласват и следват стриктно е колкото потресаващата, толкова и опасна за самите тях, алармира hotarena.net!

Млади момичета, между 14 и 16 годишни, се надпреварват да се събличат в социалната мрежа!!! И докато някои снимки могат да минат за закачливи, други са си откровено простащи и излагащи всичко на показ! За съжаление, повечето са от втория тип! Въпреки, че администраторите на социалната мрежа се стараят да ограничат подобно фото

Advertisement:

Advertisement:

съдържание и подобни снимки биват изтривани, те все пак не мога да огреят навсякъде.

Поради тази причина, има 15-годишни момичета, чиито профили биха накрали и жрици на платената любов, с дългогодишен опит в бранша, да се изчервят! Според психолози, новата мода се дължи на това, че родителите не обръщат достатъчно внимание на дъщерите си и те си го намират в социалната мрежа, като се показват както майка ги е родила. Родителите, обаче, далеч не са съгласни с това, според тях девойките се събличат и се снимат в предизвикателни пози, защото това виждат в заобикалящия ги

свят!

Златки, Николети и всякакви други плеймейтки, пропагандират идеята, че ако се съблечеш и се снимаш, ще станеш известна, а станеш ли известна ще си хванеш богат приятел, накрая ще имаш пари без да си мръднеш и пръста! Реално, няма как да се оспори, че днешните кумири на младите момичета не дават кой знае колко добър пример.

Дали психолозите или родителите са прави, обаче няма значение, защото непълнолетните момичета продължават да се събличат и да споделят фотосите си. Снимките, пък за минути събират огромно количество лайкове и коментари, повечето от възрастни мъже, което е доста обезпокоително!