Любовникът се познава по…

23
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

По това как се храни един човек, можеш да разбереш какво да очакваш от него в любовните и в сексуалните отношения.

Ако например някой поглъща храната бързо и настървено, това означава, че и сексът, който прави –  е такъв. Напротив, ако се храни бавно, наслаждава се на храната и добре подбира продуктите, това е човек, от когото можете да очасмате страстен, но бавен и нежен секс.

Хората, които умеят да получават удоволствие от храната, имат и по-силно изразено сексуално влечение. Известно е също, че чувството за вина от всяко изядено парченце храна пречи на сексуалното разкрепостяване в леглото. Любителите на храната не страдат от този проблем, много от тях не познават и депресията. Според изследвания,  мъжете с преждевременна еякулация са склонни да поглъщат храната без да я предъвкват.

Причината за взаимната връзка между храната и еротиката е вече ясна. Импулсите от вкусния обяд, както и сигналите от сексуалното удоволствие, постъпват и се обработват в един и същ участък на главния мозък, отговорен за емоциите. Освен това, за раждането на пълноценно потомство женското начало се нуждае не само от оплождане, но и от храна за поддържане на собствените си сили и изхранване на детето. Затова мъжът, който намира смисъл в храната, бива възприеман на подсъзнателно ниво като най-перспективен.

Мъжът, който е загрижен за своето тегло и въпросите, свързани с всекидневните калории, не е способен да издигне жената на “седмото небе”. А този, който предпочита изисканата кухня, може да бъде и прекрасен любовник.

Пълните хора по-често се наслаждават на живота, докато слабите в повечето случаи се ограничават и сдържат своите чувства и емоции. Има представители и от двата пола, които гледат по много пъти вилицата преди да поставят нещо в устата си. Тези хора не само не изпитват удоволствие от любовта, но и избягват всякакъв допир.

Особен тип са мъжете, които не ядат месо. Вегетарианската храна преди всичко е прясна, тъй като нейните привърженици се стараят да не употребяват продукти и подправки, които усилват апетита. Счита се за възможно отказът от месото да е свързан със скритото отвращение и към чувствеността.

Ако мъжът над 30 години продължава да се храни само с хамбургери, то това означава, че на него не му достига не само фантазия, но и сексуална зрялост. Той спокойно може да бъде определен като “най-скучният любовник”, е мнението, което съществува поне във Франция.