Лайфпак джуниър Би Уайз (Lifepack Junior Be Wise)

1
Добави коментар
visionbg
visionbg

Описание

Джуниор Би Уайз+ е продукт от Компания Vision, повишаващ качеството на знанията и броя на шестиците. Джуниор Би Уайз+ са таблетки за дъвчене с вкус на ягоди и много грамотно съставена формула, отговаряща на всички потребности на детския организъм по време на растежа.

Освен необходимия за подрастващия организъм йод, Джуниор Би Уайз+ съдържа и много други «тухлички», изграждащи фундамента на здравето на децата.

Селен — за формиране на мозъчните клетки. Витамин C — за активност и борба с инфекциозните заболявания. Витамин PP — за здрава нервна и сърдечно-съдова система. Витамин E — за защита на клетките от свободните радикали, здрава кожа и добър имунитет. Витамини от група В — за енергия и прекрасно настроение. Витамин D3 — за здрава костна тъкан и профилактика на рахита. Бета-каротен — за острота на зрението и здрави очи.

Всички компоненти в Джуниор Би Уайз+ се съчетават на принципа на синергията — те взаимно допълват и усилват действието си, а най-съвременните технологии за производство превръщат Джуниор Би Уайз+ в незаменим приятел и спътник на всички отличници и във верен помощник на техните родители. Освен това, балансираната формула на Джуниор Би Уайз+ включва жизнено важни минерални вещества: магнезий, желязо, цинк, манган, мед, хром.