Кариери – Vita-zona

1
Добави коментар
Vitazona.com
Vitazona.com

Работа в корпорация Сибирско здраве

 

Корпорация Siberian Health и нейната продукция днес са популярни в много страни по света. Тя има успешни партньори в Русия и страните от ОНД, в Европа, Азия и САЩ. Siberian Health е една от най-динамичните компании в индустрията на Преките продажби. През 2010 г. ръстът на стокооборота на компанията е повече от 81 %. През последните 6 години Компанията награди своите консултанти с 54 автомобила Mercedes! 

За нас е много важно да участваме в основната задача на всеки човек – подобряване на здравето. Корпорацията предлага на клиентите си не само иновационни продукти, защитени с патенти и преминали през клинични изпитания. Ние предлагаме трайни партньорски отношения и помагаме в избора на здравословен начин на живот. 

Влагайки таланта и труда си в удобно за всеки време, ние заедно се грижим за бъдещето – нашето, на нашите деца и на цялата страна. 

 

Как да започнете своя бизнес със Siberian Health 

Искате да печелите повече, но да организирате собствен бизнес ви се струва рисковано? 

Възползвайте се от предложението на Siberian Health! Един от най-лесните начини да увеличите своите доходи е като съвместявате предприемачеството с основната си работа. Започнете своята дейност в Корпорацията с лични продажби и формирайте собствена база от клиенти. Корпорацията гарантира 25% доход от стойността на личната заявка без ДДС. 

Представете си, че в обикновен магазин сте купили нещо за себе си и то ви е харесало. Случвало ли ви се е в такава ситуация да го препоръчате на свои познати? Сигурно се е случвало – това става доста често. Но обикновеният производител, естествено, нищо не плаща за тази препоръка. А Siberian Health ще плати! 

Корпорацията гарантира 25% доход от стойността на личната заявка. При това за Консултантите и Клиентите действат единни цени за цялата продукция. Как да печелите повече? Технология за активно предлагане на продукцията. Накъдето и да се отправите, вземете със себе си каталозите „Здраве и Активност”, „Красота и Преобразяване” В тези каталози е представен целият асортимент на продукцията на Корпорация Siberian Health. Основата на каталога „Здраве и Активност” е програмата „Чистота Енергия Хармония”. Това е авторска система за възстановяване на здравето на ниво клетка.

Научно-изследователския център на Корпорацията на базата на десетилетния опит в използването на нашите Биологично Активни Добавки. Програмата позволява на всеки консултант, който няма медицинско образование, лесно да се ориентира в целия асортимент от БАД на Корпорацията и комплексно да го препоръчва на своите клиенти. Именно комплексният подход ще ви позволи да правите големи обеми продажби и ще донесе гарантиран резултат на клиентите ви. 

Ние ще ви обясним  всичко

Ако предложените финансови възможности ви интересуват, можете да ни потърсите

https://www.facebook.com/vitazonacom 

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.      

тел: 0884700045 – Методи Петров 

тел: 0894005755 – Петър Петров 

Ние ще ви обясним и ще ви помогнем да навлезете в работата. Успех!