Калина Паскалева заплаши Албена Вулева!

12
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Истински цирк в национален ефир успяха да спретнат устата водеща Албена Вулева и псевдописателката Калина Паскалева. Лудият скандал се състоя по време на последния лайф на риалити формата Big Brother All Stars.

Вулева, за която всички знаем, че може да изкара дори и най-спокойния човек извън кожата му, буквално подлуди Калина, коментират от kliuki.bg! Устата блондинка обвини новоизлюпената писателка, че умишлено е флиртувала с обвързания екслюбовник на Азис и Евгени Минчев – Ники Китаеца. Твърдение, което Паскалева не прие никак добре.

Всъщност, Албена успя само за

Advertisement:

няколко минути да срине тотално имиджа, които псевдописателката гради, почти цял месец, от ефира на Нова ТВ. Калина искаше да се представи, като лошото момиче, което прави каквото и скимне и не се интересува от мнението на околните. Далеч по-опитната от нея Вулева, обаче успя не само да я извади от образ, но и до толкова да я вбеси, че Паскалева не успя да се успокои часове наред след края на кратният им разговор.

Калинчето бълваше огън и жупел в къщата и се заканваше, че ще накара устата Албена да съжалява, че се е захванала именно с нея. Още на следващата сутрин заканата за мъст

на Паскалева бе подкрепена от майка и, в социалната мрежа. Родителката, също е вдигнала мерника на Вулева, най-вероятно, защото така разстрои чадото и, че нищо чудно Биг Брадър да е викал лекар, да и успокоява нервите на Калинчето! Паскалева – старша се закани, че Албена ще съжалява горчиво както за думите си, така и за поведението си към щерка и.

На водещата, обаче хич не и дреме от заплахите на майка и дъщеря. Устата блондинка, с огромна доза ирония, обясни че трябва да се страхува. Явно, обаче, Албена не само не я е страх, ами тепръва набира инерция за още по-грандиозен скандал!