PARADOX Omega Babies 3 | Рибено масло омега 3 качество цена | PARADOX Omega Babies 3 | Ribeno maslo omega 3 kachestvo cena |…

13
Добави коментар
Dandy
Dandy

Paradox OmegaBabies предоставя на децата безопасен и ефективен начин за набавяне на есенциални Омега 3, 6, 9 киселини и витамин D3

Развитие на мозъка и очите

Ранното детство е признато за критичен период в развитието на мозъка и очите и все по-голям брой доказателства водят до предположението, че Омега 3 и Омега 6 играят важна роля в нервното развитие, а Омега 9 е с признато значение за здравето на сърцето и подобряването на имунните функции. Освен това Омега 3 мастната киселина с дълга верига (DHA) е съществена структурна компонента на мозъка. Изследователи от Университета в Милано съобщават, че бебетата, които приемат заместители на кърма, съдържащи полиненаситени мастни киселини с дълга верига, показват по-добро развитие на мозъка от бебетата, които не получават DHA. Наблюдението подкрепя предишни заключения за наличието на пряка връзка между концентрацията на DHA в червените кръвни телца на децата и остротата на тяхното зрение. Препоръчва се на децата, които са на изкуствено хранене, да се дават добавки, обогатени с DHA или с Омега 3. Paradox предлага на децата безопасен и ефективен начин за поддържане на правилен баланс на стабилизирани Омега мастни киселини с дълга верига, което е изключително важно, тъй като неприязънта към рибата не е рядко срещано явление, както и страхът от консумацията на риба поради наличие на живачни и други замърсители.

Развитие на имунната система

Децата се раждат с незряла имунна система.Важна особеност на незрялата имунна система е не дотам развитата ѝ способност за производство на определени цитокини(хормони, които активизират имунната система). Изследователите установяват, че ежедневният прием на добавка с рибено масло във възрастта между 9 и 12 месеца ускорява развитието на имунната система на децата и допринася за избягване на развитието на алергични смущения.

 

 

Витамин D3

Изследванията доказват жизненоважната роля на витамин D за заболяванията и здравето. В наши дни недостигът на витамин D се счита за пандемия, която може да се развие неусетно в детството, засягайки нормалното развитие на костите и други телесни системи при децата. Paradox Omega Babies осигурява голяма част от препоръчителния дневен прием на витамин D3 за децата на възраст над 6 месеца.