ТОП модели бели лаптопи на достъпна цена

1
Добави коментар
ivailo_georgiev
ivailo_georgiev

Публикувано от инж. Ивайло ГЕОРГИЕВ в Статии на 14 Декември, 2014 . 0 Коментари.

В последно време все по-актуални стават белите лаптопи, белите таблети, белите смартфтони. Използването на този нетипичен цвят се харесва особено много на представителките на нежния пол. С настоящата статия ще се опитаме да ви представим няколко достъпни модела, които са интересни към днешна дата, но малко предистория първо.

Няма как да не отчетем приноса на Apple за това. Компанията години наред произвеждаше своите устройства в бял цвят и това наложи символиката на изтънченост, стил и взискателност. Определено MacBook компютрите са една от най-качествените възможни покупки на пазара.

 

Докато белите таблети и белите смартфони се възприеха като нещо нормално и типично, не можем да кажем същото за белите преносими компютри. И до ден днешен за много хора те са екстравагантни, но и доста ги предпочитат именно заради това, че напомнят на продуктите на Apple, а меко казано дамите са луди по тях. И така един бял лаптоп би бил един чудесен подарък за да зарадвате приятелката, съпругата или дъщерята. Но какъв модел да изберем?

 

Sony Vaio дълго време господстваха на пазара с тяхното портфолио с богата цветова палитра. Но днес сме приятно изненадани от Toshiba, които винаги са били на челните места, що се отнася за отличен дизайн, но сега ни предлагат цяла дузина 15-инчови лаптопи в бял цвят и то на изключително достъпна цена от серията Satellite L50-B.

 

Определено топ избора е Toshiba Satellite L50-B-1KF. Под корпуса се крие двуядрен i7 процесор с тактова честота до 3.10GHz и 4MB кеш. Екранът е с IPS матрица и висока резолюция, а видео картата е AMD Radeon R7 M260. Определено този компютър е най-добият избор от цялата серия. 

 

С около 200 лева по-надолу са са моделите с TN екран, двуядрен Core i5, 8GB RAM и 1TB хард диск. Това са двата модела L50-B-16P и L50-B-1M9, които също са една доста добра покупка за цената си. С малко по-скромна конфигурация – процесор Core i3 и 6GB оперативна памет е L50-B-1DM, съшия с 4GB и с вградена видеокарта е L50-B-1M7.

 

В заключение можем да кажем, че серията Satellite L50-B един страхотен избор за стилен лаптоп, а бюджетните модели са подходящи за потребители, търсещи компютри за интернет и мултимедия. Всичко това прави серията подходяща не само за подарък на любимата, но и един красив избор на добра цена. Можете да се възползвате от промоционалните оферти, които сме подготвили от серията.

Коментари