БЕЗЖИЧНА КАМЕРА IP Tenvis JPT3815W

10
Добави коментар
salebg.net
salebg.net

Това е специален тип безжична IP камера. Тя се свързва с интернет и ще ви позволи да видите, чуете и контролирате където и да сте от всяка точка на света. Този модел камера е много по-добра от стандартната уеб камера може да работи без нуждата от компютър и дава по-добра картина, по-добър контрол с разширени опции, като например откриване на движение.

Можете да получите достъп до видео и звук на живо с компютър, таблет или смарт телефон, след като имате интернет достъп.

Камерата е подходяща за контрол от разстояние на вашият дом, вашите деца, бебета, домашни любимци, контрол на търговски обекти, складове, магазини. Можете да си седите в къщи и да проверите дали вашите служители работят правилно или не през вашият смарт телефон, таблет или компютър.

IP Камерата поддържа повечето от популярните браузъри, и е съвместимa с IPhone, Android, BlackBerry, както и всички други смарт телефони.

Безжичната камера има 10 броя инфрачервени светодиода с функция за нощно виждане 12м и с функция за откриване на движение и получване на достъп и данни по всяко време и навсякъде. Също така можете да общувате с хора, мониторинг с вградена двупосочена аудио система.

Описание и спецификация:

Марка: Tenvis

Модел: JPT3815W

Сензор за изображения 1/4 Color CMOS

Пиксели: 300000

6мм обектив тип Glass Lens

10 инфрачервени светодиода/опция за нощно наблюдение/

Видео компресия на образа

Вграден микрофон

Резолюция: 640 х 480 (VGA), 320 х 240 (QVGA)

Max. честота на кадрите 25 кадъра в секунда

Движение на камерата: Хоризонтала: 270 ° и по вертикала: 90 °

Level Скорост 0-16 ° / сек Vertical Speed ​​0-16 ° / сек

Подържа протоколи: TCP / UDP / IP / ARP / ICMP / DHCP / DNS / HTTP / FTP / SMTP / КТМ / PPPOE / UPNP / DDNS

Уведомяване чрез електронна поща, FTP

Удостоверяване на потребителя Authentication: потребител / парола и администратор / оператор / общ потребител

Захранване DC 5V 1.5A Консумирана мощност 4W / 6W (Infrared изключване / включване) Работна температура -10 до +55 C Температура на съхранение -20 до +60 C Работна влажност 20 ~ 80% RH Влажност за съхранение 20 ~ 95% RH Тегло 600грама ( с Аксесоари) Сертификати CE, FCC и RoHS

Комплекта съдържа:

1 IP Камера 300 000 пиксела CMOS Night Vision WIFI

1 Адаптер

1 Антена

1 CD и ръководство