Идеи за икономични подаръци

1
Добави коментар

Икономичните коледни подаръци могат да са ефектни, полезни и не толкова скъпи. Често те са по-малки и скромни, но пък са поднесени от сърце, с любов и показват, че човекът се интересува от вас и ви познава добре.

За суетните тинейджърки

Да избираш подарък за тинейджър винаги е трудно, а ако е за някоя суетна госпожица става още по-сложно. От козметичен магазин купете комплект за френски маникюр или 2-3 лака в цветовете на коледните празници. Към тях прибавете още пила за нокти и крем за ръце.

За семейството

Чудесен подарък за семейството е рамка или албум за снимки. За да не бъде тривиално, разчупете обичайния им вид. Например в албума подберете вие няколко снимки и сложете до тях листчета със закачлив текст.  оригинални подаръци за коледа Не е задължително рамката да е за една снимка, вече се предлагат и такива, които образуват цял колаж. В празното пространство между фотографиите напишете и празничното си пожелание.

Ориентировъчна цена на подаръка: 1 снимка от фото – 0,30ст, албум – от 3лв до колкото сте готови да дадете, рамка за снимка – от 2 до 10лв в зависимост от броя снимки, които побира.

Плетени подаръци

Плетеният подарък е идеален за зимата, така че ако сте от по-сръчните, захващайте се. Шал, ръкавици или шапка, плетени подложки за чаши или елече за чаша за кафе – всички варианти се правят сравнително бързо и не изискват много прежда, а в същото време оставят чувство за топлина и уют у собственика.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари