Roxette се завръщат с концерт у нас през 2015 г.

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Един от най-успешните поп проекти за всички времена – Roxette, отново ще зарадва българската публика с концерт у нас. Шведското дуо идва в България за юбилеен концерт на 17 юни 2015 г. в столичната зала „Арена Армеец“.

Шоуто е част от световното турне на Roxette, което започна през октомври 2014г. Феновете ще могат отново да се насладят на живо на емблематични хитове като „Listen To Your Heart“, “The Look”, “How Do You Do”, “Sleeping In My Car” и баладата “It Must Have Been Love” от саундтрака на „Хубава жена“.

Мари Фредриксон и Пер Гесле, по-известни като Roxette, са на върха на музикалните класации вече близо три десетилетия. Популярността им не намалява и концертите им преминават винаги пред препълнени зали и стадиони. Така беше и на стартиралата през октомври тази година обиколка на шведския поп феномен в Русия, Прибалтика и Финландия.

Новото им турне прекъсна през ноември, но ще продължи отново в Австралия и Нова Зеландия през февруари 2015-а. Roxette потвърдиха, че ще се впуснат в европейско турне, чието начало ще бъде в Милано на 10-и май.

След дълга пауза, през която Мари Фредриксон се лекува от рак, тя се събра отново с Пер Гесле през 2011 г. С последния си албум „Charm School“ и сингъла „She’s Got Nothing On (But The Radio)“ двамата отново окупираха първите места по световните класации.

Турнето, последвало този албум, ги отведе на два пъти по целия свят, като групата свири пред 1,5 милиона души на 153 концерта. Сред тях беше и първата им изява у нас – на 29 май 2011 г. на стадион „Георги Аспарухов“.

На Балканите шведското дуо ще изнесе концерт и в Букурещ на 17 май.

Билетите за концерта на Roxette ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени от касите на „Арена Армеец“, билетния център на НДК, както и онлайн на www.ticketpro.bg и неговите партньори в страната.

Коментари

коментар(а)