Суеверия за привличане на пари

17
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Да му се не види и кризата! И понеже според финансовите експерти тя скоро няма да отмине, вижте някои от най-разпространените суеверия за привличане на пари.

Едно от поверията гласи, че вземете ли пари, не трябва да ги харчите още същия ден. Оставени да пренощуват в банкова ви сметка, под възглавницата или в портфейла, където ви душа иска. Само не ги харчете веднага!

Няма начин да не сте чували известната фраза „Пари при пари отиват“. Затова най-едрата банкнота от заплатата може да изиграе ролята на магнит още свои съсестрими. Просто трябва да я запазите у дома си. Суеверието гласи, че колкото по-дълго тя се задържи там, толкова повече пари ще потекат.

За да е винаги пълно портмонето ви, ако сте взели пари на заем, връщайте ги само сутрин и никога вечер!

Вярва се, че парите се множат и според друго поверие, което гласи, че в първите дни на всеки месец трябва подрънкате с монетки. Така благосъстоянието ви ще нараства с увеличаването на дните в месеца.

Ако в джобовете на дрехите се уж небрежно позабравяте по някоя монетка, тя ще се умножи в портфейла ви.

На добро финансово състояние е и ако държите метлата си с широката част нагоре.

Счита се, че червеното е цветът, който най-бързо привлича пари. Затова може да пъхнете в чантата си червено портмоне.

Друга изпитана рецепта от авторката на тази статия е следната: изпаднат ли монетки от дрехите ви по пода у дома, никога не ги вдигайте. Дори да изроните и банкноти, прежалете ги! Но знайте, че няма да останете без парички в джоба.

FacebookGoogle+TwitterPinterest