Шок! Петя Буюклиева скандализира с разкрития за…

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Шок! Петя Буюклиева скандализира с разкрития за Малък Тошко!
Позабравената естрадна звезда, от близкото минало, Петя Буюклиева, продължава със скандалните си разкрития за родният хайлайф. Този път, обаче, за разнообразие, под прицел не попадат колегите на Петя, а вече бившите и съквартиранти, от тазгодишният сезон на риалити формата Big Brother All Stars, отбелязват от сайта skandalno.net!

Докато пребиваваше в къщата на Големия Брат, Буюклиева успя да обиди не едно и две родни величия, изкарвайки на показ, пред цяла България, кирливите им ризи. Петя охотно

Advertisement:

Advertisement:

разкриваше кой бил алкохолик, кой посягал към забранени субстанции и какво ли още не. Изпълнителката, явно никак не се притесняваше, че я снимат толкова камери и думите и ще бъдат излъчени в национален ефир.

Сега, Петя захапа бившите си съквартиранти. Тя заяви, че пиянските изцепки на Малък Тошко, едва ли не, били режисирани! Буюклиева разказва, че останалите нарочно наливали Тодор Славков с алкохол, докато съвсем не се омаже, след което започвали да се възмущават от поведението му. Певицата твърди, че тези кадри нарочно не са излъчвани, но зад всяка алкохолна

изцепка на внука на Тато, седели неговите съквартиранти. Последните, постоянно го канели да си пийне с тях, вдигали наздравица, след наздравица, докато Малък Тошко не станел неадекватен. На следващият ден, пък Славков ходел да се извинява на всички, за изцепките си, а те видимо се наслаждавали на унижението му.

Според Петя Буюклиева всичко това било хитър ход на останалите звезди, за да могат те да изпъкват, като морални личности на фона на Татовия внук! Нещо повече, Петя разкрива, че за останалите в къщата било истинско удоволствие да унижават Славков, на сутрините след изцепките му!