Конкурси всякакви: Спечелете ваучери за 50 лв., блендер и електрическа кана от Maggi

11
Добави коментар
pgp

Краен срок – 22 декември 2014

MAGGI® ще ти помогне да се приготвиш за празника и ще раздава награди. Познай имената на едни от най-традиционните ястия, които се приготвят на Бъдни вечер и може да спечелиш една от кулинарните награди, които сме приготвили.

Дай, своя отговор до 11:00ч на 22.12, когато ще изтеглим на лотариен принцип имената на победителите.

Печелят 15 (петнадесет) от участниците, които са изброили в коментар под поста правилните названия на ястията в менюто за Бъдни вечер.Победителите ще бъдат определени на лотариен принцип, гарантиращ равен шанс на всички участници. Имената на победителите ще бъдат публикувани на стената на страницата ни на 22.12.2014г. до16.00 часа. Ако ти си един от печелившите, следва да ни изпратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ти изпратим наградата по куриер.
Ако организаторът не успее да се свърже със спечелилия участник на посочения от него телефон и адрес в рамките на 2 (две)работни седмици след обявяване на печелившите участници, наградата се пази още 10 работни дни. Участниците, не потърсили наградите си в посочения  10 (десет) дневен срок, губят правата си върху тях. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаряна условията за участие в тегленето на наградите.

Наградите,които ще получат изтеглените победители са:

1. За първите 4 (четирима) изтеглени победители – 4 броя ваучера на стойност 50,00 лв.

2. За петия изтеглен победител – 1 брой блендер

3. За шестия изтеглен победител – 1 брой електрическа кана

4. За седми, осми, девети, десети и единадесети изтеглени победители – 5 броя таймера Унисос

5. За последните четирима изтеглени победители – 4 броя ролетки за измерване