Коледна промоция на онлайн курс по AutoCAD

3
Добави коментар
Svilenov
Svilenov

Коледна промоция на онлайн курс по AutoCAD

17.12.2014 Редактор AutoCAD,

Коледно предложение – 60% отстъпка за курса по AutoCAD

Компютърните технологии, програми и приложения се развиват и стават все по-достъпни за потребителите. Отдавна програми като Adobe Photoshop, Adobe DreamWeaver, CorelDraw, AutoCAD не са запазени само за професионалисти и ограничен кръг от хора – много хора боравят с тях за лично удоволствие. Това, както и възможността владеещите ги да си намерят по-добра работа (или да стартират собствен бизнес), е причината курсове за обучение за работа с тези приложения да бъдат все по-търсени.

AutoCAD е CAD-софтуерно приложение за двуизмерно и триизмерно проектиране и чертане. ЦПО към Изоблок ЕООД има удоволствието да представи на желаещите курс по AutoCAD – дистанционен, увлекателен, интерактивен, ефективен, предназначен за начинаещи в работата с тази програма.

Началната дата на обучението е 09.01.2015г. Повече за курса можете да научите на адрес:http://eobuchenie.blog.bg/biznes/2014/12/17/nova-godina-nov-kurs-autocad-za-nachinaeshti.1323351

От предложението на ЦПО към Изоблок могат да се възползват:

Обучението по AutoCAD се провежда в изцяло дистанционна форма, която позволява на всеки обучаем да съчетае по свой собствен начин обучението и ежедневието си – без фиксирани дни на посещение на уроците; без фиксиран час, в който да се обучавате; с възможност многократно да упражнявате и затвърждавате наученото до момента.

Можете да се свържете с екипа на Център за Професионално Обучение към Изоблок ЕООД на телефон 0700 13 005 за допълнителна информация и записвания или директно да изпратите заявка за курса.

AutoCAD, аз мога повече, дигитални компетенции, намаление, промоция