Конкурси всякакви: Избери подарък и спечели ваучери за пазаруване на стойност 150 лв. от Сердика Център

2
Добави коментар
pgp

Краен срок – 28 декември 2014

Избери най-страхотния коледен подарък за себе си от нашия празничен GiftBook, сподели ни го в коментар и можеш да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. или 50 лв. от Сердика Център!

Участник в Играта може да бъде всеки, който „харесва“ страницата на Сердика Център във Facebook. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

На 17.12.2014 г. на страницата на Сердика Център във Facebook ще бъде публикуван пост с въпрос. Желаещите да се включат в играта трябва да разгледат предложенията от специалния Gift Book каталог на Сердика Център, намиращ се на: http://on.fb.me/1p6a1Gk и да напишат своя личен отговор в коментар под снимката. Коментарите трябва да съдържат хаштага на играта – #SCGame.
На 22.12.2014 г. на страницата на Сердика Център във Facebook ще бъде публикуван втори пост с въпрос. Желаещите да се включат отново в играта трябва да разгледат предложенията от специалния Gift Book каталог на Сердика Център, намиращ се на http://on.fb.me/1p6a1Gk и да напишат своя личен отговор в коментар под снимката. Коментарите трябва да съдържат хаштага на играта – #SCGame.

Един участник има право на едно участие – за всяка една от двете загадки.

Продължителността за отговори на първия въпрос е 4 дни (от 17.12 до 21.12), като отговори се приемат до 23:59 часа на съответния ден, в който приключва играта. Отговори на въпроса от първата загадка няма да бъдат валидни след началото на втората такава (22.12).

Продължителността за отговори на втория въпрос е 6 дни (от 22.12 до 29.12), като отговори се приемат до 23:59 часа на съответния ден, в който приключва играта.

Награди:

 2 бр. ваучера:

    1 ваучер на стойност 50 лв.
    1 ваучер на стойност 100 лв.

* Ваучерите могат да бъдат използвани само на територията на Сердика Център.

* Победителите ще могат да получат своите награди след 05.01.2014 г.

На 22 и на 29 декември чрез автоматизиран софтуер (на случаен принцип) ще бъде изтеглен по един от участниците, дал своя отговор в коментар под съответния пост, който печели обявената награда от Сердика Център. Името на първия победител ще се публикува на 22 декември във Facebook чрез специален пост на стената и reply на участвалия потребител под самата загадка, а името на втория победител ще се публикува на 29 декември по същия начин.

За да получи наградата си, Победителят се съгласява да предоставят в лично съобщение до Организатора (във Facebook) следните данни:

    Три имена
    Имейл адрес
    Телефон за връзка

Спечелилият участник е задължен в тридневен срок от известяването му като победител да изпрати лично съобщение до Сердика Център. В противен случай той губи правото си на награда и бива заменен от следващ изтеглен победител.

Спечелилият участник не може да отдава наградата на други лица, като получаването става лично на място в Сердика Център.