Светът е в ШОК! Лиса Ан сложи край на бляскавата си кариера в порното

9
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Порно индустрията, брато, вече не е същата. Една от най-опитните в бранша обяви, че слага край на кариерата си. Става въпрос за “милф”-ката Лиса Ан. Защо ще се отказва? Ревем с глас и ти казваме, че го прави заради някаква игра, свързана с американския футбол. Ебаси тъпото, Лиса! Как можа?!

В своята бляскава кариера, американската се снима в 445 филма. Всичко започва, когато е на 22 години или точно през 1994 г. Сигурно е видяла кичарата на Трифон Иванов по време на финалите и я е избило на секс. Така цели 20 години.

Най-запомнящите моменти

В някои свои филми Лиса Ан имитира бившата кандидатка за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин. По време на предизборната кампания през 2012 г. Ан, с външен вид, имитиращ Пейлин, прави демонстративен стриптийз в нощен клуб в Тампа, когато в града се провежда конгрес на републиканците, показвайки, че Мит Ромни не е човекът, когото порноактрисата иска да види по време на следващия мандат в Белия дом.

По време на Европейското първенство по футбол през 2012 г. в Полша и Украйна Лиса Ан привлича медийното внимание с това, че праща есемес със съдържание тип “ще те лижа до кокал” на Кристиано Роналдо с идеята да му повдигне настроението след загубата на Португалия от Германия с 0:1.

Поставена е на пето място в класацията на списание „Комплекс“, наречена „Топ 100 на най-горещите порнозвезди“ от юли 2011 г.

Включена е в списъка на „Мръсната дузина: най-популярните звезди в порното“ на телевизионния канал CNBC. Следваща година телевизията прави втори пореден такъв списък, отнасящ се вече конкретно към 2012 г., в който Ан отново намира място. Попада в „Мръсната дузина“ на CNBC и през 2014 г.

През 2013 г. Лиса Ан дебютира като режисьор с порнофилма „MILF революция“.

Лиса Ан участва заедно с порноактрисите Тера Патрик, Рики Сикс, Джейдън Джеймс и Джеса Роудс във видеоклипа на песента „Dead Bite“ на американската рап метъл група Hollywood Undead.

Участва в документалния филм „Aroused“ (2013 г.) за живота на 16 от най-популярните порнографски филмови актриси.

Наградите

Много са, брато. Ако можем да ги измерим във футболна величина, можем спокойно да кажем, че Уейн Руни няма толкова отличия, колкото Лиса Ан. Има място в залата на славата в порноиндустрията и награди още за най-добро завръщане, за изпълнител на годината, за “милф” на годината, за най-добър порнографски филм, за звезда в социалните медии, за най-горещ “милф”, за любима жена звезда, за любима орална звезда, за любимо дупе и т.н. Много са, брато, като някои ги печели повече от два пъти.

На прощаване

“Това беше едно много трудно решение за мен. С моето напускане в порното се ражда нова кариера. Трудно е да си тръгна от нещо, което е изпълнено с много приключения, но мисля, че дойде това време. Както обичам да казвам, трябва да спреш и да помиришеш розите, а не само да тичаш около тях”, заяви Лиса Ан, а ние пускаме сълза, удря ме по масата и решаваме да я уважим за пореден път.