Конкурси всякакви: Спечелете луксозен часовник от Tissot и всяка седмица 53 парични награди от Fashion Days

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 7 януари 2015

Всяка съвременна жена държи на модата и не я изпуска от погледа и сърцето си. А когато тя следи предложенията на Fashion Days, въоръжена с карта MasterCard, това вече е истински печеливша комбинация. Представяме ви кампанията „В ръка с модата“, където нашите приятели от MasterCard предизвикват всички наши клиенти да участват и да спечелят една от невероятните изненади.

Кампанията ще продължи четири седмици (от 10 декември до 7 януари). Условията са прости и доста лесни за изпълненение: всички клиенти на Fashion Days, които платят своята поръчка с MasterCard, автоматично участват в играта. Всяка седмица ще бъдат изтеглени по 53 печеливши на случаен принцип. Любопитни сте какви награди ви очакват, нали? Всяко теглене ви дава шанс да спечелите 3 награди по 500 лв., 20 награди по 200 лв. и 30 награди по 100 лв., с които ще можете да пазарувате своите любими продукти от Fashion Days.
И най-хубавата изненада остава за финала – в края на кампанията двама от всички участници, отново избрани на случаен принцип, ще получат по един луксозен часовник от Tissot. Струва си, нали!