18+! Камелия ляга под ножа! Ще си оперира най-милото!

13
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Поп-фолк певицата Камелия тотално откачи! От както се раздели с Пайнер, чалга ветеранката, явно разполага с прекалено много свободно време, понеже пари за нови песни, клипове и фотосесии няма. Лошото е, че Камито използва новопридобитата си свобода не, за да се развива, а за да измисля коя от коя по-голяма глупост!

Последната прищявка на Огън момичето била да се ремонтира… отдолу, разкрат ексклузивно от hotarena.net!!! Камелия разбрала за процедурата, която може да направи котето и като на ученичка и без много да му мисли се навила да

Advertisement:

легне под ножа! Разбира се, интервенцията ще се извърши от любимият на всички поп-фолк певици, миски, моделки и бръмчалки доктор Енчев. Последният, както знаем не взима никак евтино.

 Според близки до Камито тя щяла да се бръкне с 2 бона за „разкрасителната процедура” на най-милото и. Камелия, обаче, гледала на това като на инвестиция, защото с подмладеното коте вървели доста бонуси, в интимните моменти. Изпълнителката отдавна се слави като любителка на креватните изпълнения, а най-милото и е лъсвало пред публика не един или

два пъти. Толкова ли Камито се е задоволила от към креватни експерименти с играчки, че вече е минала на операции, за сега не е ясно. До колкото познаваме Камелия, обаче, съвсем скоро тя ще сподели своя опит с широката аудитория!

 Близки до поп-фолк легендата издават, че тя буквално няма търпение да легне под ножа, за да може после да се радва на ученическото си котенце. Според експертите възстановяването след подобна операция е доста болезнено, така че Камелия ще трябва да се укроти за известно време, преди да въведе в употреба новата си придобивка!