100% здраве през зимата с тибетски капки на живота 852

10
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

д-р И. Симеонова

Древните рецепти от лечителите на китайските императори дават резултати „3 в 1”:

1.Помагат за отстраняване на конкретен здравословен проблем +

2.Цялостно пречистват организма +

3.Мощно подсилват имунната система

Д-р Ирина Симеонова е кардиолог и доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на авторитетния руски д-р Иван Колчак, специалист по източна медицина, който прилага лечението с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия. Под негово ръководство д-р Симеонова работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Поради големия интерес към тях, д-р Симеонова описва какво представляват капките и защо те могат да ни осигурят едновременно с оздравителните резултати и защита срещу грипове и настинки през зимата:

В.: Д-р Симеонова, опишете накратко историята на Тибетските капки на живота, с които работите в екипа на д-р Колчак.

Д-р И.Симеонова: За първи път у нас се приготвят оригиналните Тибетски капки от книгата „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр. Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес спомагат лечението за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, овладяване на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите от книгата „Императорската лечебница” се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл.

За да имат максимален резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти за Тибетските капки на живота днес стриктно трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители. Необходимо е за всеки продукт се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Всеки комплект Тибетски капки на живота би трябвало да съдържа приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат по необходимата схема за около три месеца.

В: Защо казвате, че Тибетските капки на живота могат да ни осигурят и защита срещу грип, други вируси и остри респираторни инфекции в резултат на настинки през зимата?

Д-р И.С.: Като лекар с ръка на сърцето признавам, че не знам официалната медицина и фармацевтика да са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Тибетските рецепти дават оздравителен ефект и в най-късен стадий на болестта, нямат противопоказания, могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти. Много е важно също така, че наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че през зимните месеци, когато организмът е лабилен и изложен а риск от вируси и настинки с остри респираторни инфекции, капките осигуряват максимални съпротивителни сили срещу тези сезонни заболявания. Освен това действието на Тибетските капки продължава и след приключване на курса, т.е. чрез тях си осигуряваме максимално подсилен организъм и обща защита от грип и други вируси през цялата зима.

В: Опишете как именно се получава този подсилващ и защитен ефект от капките? Д-р И.С.: През началните седмици капките се взимат по специфична схема. Това се налага поради един от основните принципи на Тибетската медицина – на първо място задължително трябва организмът да се изчисти от всякакви отрови и други вредни вещества и едва тогава може да дойде и корекцията на конкретния проблем. Затова началната схема за приема на капките води именно до пречистване на всички органи и системи. Трябва да се знае, че по тази причина през първите седмици капките могат да предизвикат едно по-обилно уриниране, съвсем леко разхлабване на стомаха, дори загуба на няколко килограма от теглото. Това са признаци, че организмът се чисти от опасни и ненужни вещества, а пациентите съобщават за чувство на лекота и прилив на сили. Точно трайното подсилване и пречистване на организма ни гарантират и защитата от грипните вируси и острите инфекции на дихателните пътища през зимния сезон. Естествено, колкото по- стабилен е целият организъм, толкова по-трудно ще пипнем вирусна или друга инфекция…

В.: Казвате, че капките действат в случаи, когато традиционната медицина е безсилна, дайте примери за тежки заболявания, с които тибетските рецепти могат да се справят. Д-р И.С.: Систематизирани са три големи групи заболявания, при които обикновено традиционната медицина вдига ръце и се налага да се прилагат рецептите за Тибетските капки. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Намаляването и стопяването на туморните образувания вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма. Изключително важен фактор при лечението, разбира се, е и духът на пациента, желанието му да се бори за живота си. Диабетът в различните му форми и степени на развитите е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции и спрени лекарства след курса с Тибетските капки.

В.: А можете ли да докажете тези многообещаващи благотворни резултати с конкретни случаи на хора, при които традиционната медицина е изчерпала възможностите си, а Тибетските капки са помогнали?

Д-р И.С.: Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота. Редовно публикуваме такива случаи и тук мога да предоставя последния отзив, който е получен по електронната поща от наша пациентка с онкологичен проблем. Всеки, който се интересува, може да й пише и да научи от първа ръка още допълнителна информация:

Здравейте мили хора, От две године се боря с коварната болест .Благодарение на тибетските капки аз продължавам да живея.Те ми помагат, дават ми сили .Вече съм направила четири процедури по три месеца.Харесва ми ,че са направени лично за мен ,за страшната болест с коятао се боря и многото съпъствуващи хронични заболявания които имам ,като диабет и др .През тези две години ,преживях операции ,химиотерапии,допълнителни вливания ,които все още продължавам но най-важното ,че резултатите ми се подобряват ,че тибетските капки действат и ми помагат.На много болни съм давала телефона за връзка с Вас, а и надеждата ,че има надежда и за такива хора като нас.Аз лично взех Вашия телефон от болна от рак ,която живее и се чувства добре близо четири години благодарение на Вашите тибетски капки,а лекарите не и даваха месеци живот .Тези редове ги пиша с благодарност към Вас и целия Ви екип.Благодарение на тези тибетски капки аз живея вече две години. Благодаря Ви.

Росица Чакърова

Бел.Р.: Писмото е публикувано без съкращения и без правописни корекции.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 66лв!

Доставката е за наша сметка!

За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

e-mail: [email protected]; www.lekuva.net, 1463 София, П.К.113

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти