Конкурси всякакви: Спечелете 7 козметични комплекта от All nature

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 23 декември 2014

Вдъхновени от всички проявления на красивото и магичното в природата, All Nature създадоха натуралната козметика, в която се влюбихме и която заслужаваме в цялата й гама от аромати, цветове и дарове. Създадени от подбрани билки и чисти съставки, вдъхновени от най-красивото, което ни заобикаля, продуктите All Nature даряват кожата с уникално усещане, оптимална грижа и сензационна наслада.

Флоралните опаковки обгръщат с въображение и артистичност това, което се крие зад тях – съдържание, създадено от магично съчетание на съставки, претворено в уникални продукти за феерично усещане и сетивна и естетическа наслада, без нито грам противоречиви съставки от типа на парабени и парафини. И точно това неподправено удоволствие съвсем предколедно подаряваме тази седмица!
Всички, включили се в новата ни игра, имат шанса да се докоснат до това истинско, благоуханно и омагьосващо извивяване, както го направихме ние в редакцията, подарявайки си по комплект съвсем натурален лукс с аромат на Мед и Липов цвят, Смокиня и Масло от ший, Ружа и Розова вода малко преди Коледа.

Точно седем ще са късметлиите, които ще получат изключителната възможност да усетят абсолютно същото нежно действие на природата с безкомпромисно качество на реален козметичен ефект, най-нежното оръжие за борба със стреса на модерното ежедневие, носещо името All Nature! А условието, което трябва да спазят желаещите, е повече от леснo: Избройте ни седем от всички вълшебства, с които пленяват продуктите на All Nature и ни ги изпратете на познатия мейл [email protected] до 23 декември. Тогава, в късния следобед, съвсем на прага на Коледа ще изтеглим седем истински късметлии!