Скандал! Калина Паскалева изригна след изказването на…

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Скандал! Калина Пакалева изригна след изказването на Китаеца!
Доста неприятна изненада понесе псевдописателката Калина Паскалева. След като напусна къщата на Големият Брат, по традиция, Калинчето трябваше да мине през Гала, където да обсъдят представянето и в къщата. Гостуването в „На кафе”, обаче, бе меко казано гадничко за Паскалева.

Гала реши да пусне на гостенката си видеа, от участието и в шоуто – както такива, в които тя участва, така и такива, в които съквартирантите говорят за нея. Именно едно от последните клипчета накара Калина да гледа, като цапната с мокър парцал, отбелязват

Advertisement:

Advertisement:

от kluiki.bg! На видеото се виждат двама от екссъквартирантите на изкусителката Ники Китаеца и Емо Каменов, които обсъждат именно Калинка. Какво е очаквала да чуе Паскалева не е ясно, но определено не е факта, че екслюбовникът на Азис я определя, като момиче за една нощ!

Ясно се вижда, че докато говори такива неща Китаеца е под влиянието на завидно количество алкохол. И все пак, това не оправдава думите му пред Каменов, а именно, че Калина заслужава само мъж, които да се отнася зле с нея, както и че тя не става за нищо повече от бройка за една нощ!

След гостуването си при Гала, Калина

била в шок доста дълго време, издават нейни близки. Тя не била гледала видеа от шоуто, следователно не знаела какви ги е говорил Ники по неин адрес. След чутото, Паскалева заявила, че повече не желае нито да вижда, нито да чува Китаеца. До преди думите и определенията му да достигнат до ушите и тя смятала, че той просто си чисти имиджа, флиртувайки с нея.

Явно за екслюбовникът на Азис и Евгени Минчев, флиртовете с Паскалева са си били съвсем не на шега и не за пиар, защото след като изкусителката го отряза, той постъпи точно като зарязан тийнеджър – оплю я най-злобно, при това в национален ефир!