Комплект очила за шофиране денем и нощем

10
Добави коментар
diyan1234
diyan1234

 

ЦЕНИ ЗА КОЛИЧЕСТВА ( САМО ЗА КОМПЛЕКТА ДЕН И НОЩ ) Количество  2+ броя   5+ броя  10+ брояЦена за комплект  14.00  13.00  11.00 Очила за шофиране HD Vision – 2 чифта очила за перфектна видимост на пътя през деня и ноща на цена от 16.00 лв.

ОТ ПАДАЩОТО МЕНЮ ( ПОД ЦЕНАТА ) МОЖЕТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ИЗМЕЖДУ: КОМПЛЕКТ 1БР. ЗА ДНЕВНО И 1БР. ЗА НОЩНО ШОФИРАНЕ НА ЦЕНА 16.00ЛВ.  ; САМО 1БР. ЗА ДНЕВНО ШОФИРАНЕ НА ЦЕНА 7.00ЛВ. ИЛИ 1БР. ОЧИЛА ЗА НОЩНО ШОФИРАНЕ С МЕТАЛНА РАМКА НА ЦЕНА 11.00ЛВ. 

Очила за шофиране през деня – HD Vision

    Благодарение на високата им разделителна способност и технология значително се намаляват отблясъците от слънцето и и вредните ултравиолетови лъчи.     С тях всичко осигурявате кристално ясно виждане и всичко около вас излегжда по-отчетливо и по-ярко.     Можете да ги използвате при шофиране, посещения на спортни събития, на плажа, навсякъде където пожелаете.

Очила за шофиране нощем – HD Night Vision

    Подобряват визуалния комфорт по време на шофиране и допринасят за отчетливото разпознаване на обектите, за перфектна яснота през нощта.     Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление.     Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия.     Могат да се носят върху диоптрични очила.

Комплекта „Ден и Нощ HD Vision“ включва:

1бр. Очила за нощно шофиране 1бр. Очила за дневно шофиране