Даде на бездомник 100 долара и го проследи да види за какво ще ги похарчи! (СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ)

7
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

Категория: Видео

Посещения: 9222

По време на новогодишните празници, хората често извършват добри дела и видео клипове, които да отразяват истинския дух на тези дати. Въпреки това, съществуват дела, които изненадват и показват, че материалното не е най-важното.

JoshPalerLink е един от онези, които се занимава със създаването и качването на различни видео клипове в най-известния интернет сайт за споделяне на видео клипове YouTube. Този път той направи видео, което разтърси всички в социалните мрежи. В това видео, главния герой се казва Томас, един възрастен човек с една тъжна история зад себе си. Този човек ще докосне и най-дълбоките ви емоции с това, което направи.

След няколко часа преследване, Жош дава 100 долара на Томас, който е безкрайно щастлив за постъпката на младото момче. След кратко преследване, бездомникът отива в супермаркет и закупува продукти. Социалните екперименти показват, че този човек вероятно ще закупи алкохол, дрехи и други принадлежности, необходими за ежедневието си, но не! Случва се нещо напълно противоположно!

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месец април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар