Имкомфорт: производство на мебели, обзавеждане, холови гарнитури, дивани, спални, шезлонги

2
Добави коментар
zone
zone

ЗА НАСОпит и философия

 

Мебелна фабрика „ИМ КОМФОРТ“ е основана през 1990 г. В началото работейки с не голям, но сплотен екип, гамата ни от продукти се разширява бързо, нашите изделия успяваха да се докоснат до все повече хора, така компанията набира популярност и се основава като лидер в своя бранш. Въз основа на натрупания богат опит през годините ние създадохме концепция за дизайн в областа на производството на мека мебел, отговаряйки на най-новите изисквания на пазара и модни тенденции, залагайки на висококачествени материали и машини, изработването на класическа и елегантна линия, която същевременно е индивидуална, модерна и функционална.

С непрестанното разширяване на пазара и стремежът ни да се обогатяваме с нови възможности и модели, се обединихме с фирма „ДИКС“, която е основана през 2000г. Така ние обединихме усилия и сляхме опита и новаторските решения в едно.

Стремежът на Мебелна фабрика „ИМ КОМФОРТ“ e да намира отговор на всяка ваша малка и голяма потребност и да създава достъпни и стойностни решения за организиране на вашето лично пространство.

Търсете нашите продукти в най-добрите мебелни магазини в градовете-Асеновград, Пловдив, София, Перник, Пазарджик, Кърджали и други места в страната.