Конкурси всякакви: Спечелете продукти Teo Bebe за цяла година, много козметични комплекти и 10 награди изненади

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 24 януари 2015

Майки, бащи, баби и дядовци, Teo Bebe ви предизвиква да споделите снимка с детето или внука си, която да олицетворява приликата помежду ви в духа на Коледа. Може да е еднакво коледно облекло, джуджето на Дядо Коледа или Снежанка — оставяме импровизацията на вас!

Наградите са в две класирания – за печелившите, определени от публиката, и за печелившите, отличени от Teo Bebe.

Наградите за печелившите, определени от публиката, са както следва:
Награда за първо място в класацията – продукти Teo Bebe за цяла година;

Награди за следващите 10 в класацията – пълен пакет перилни и козметични продукти (течен 1.5 л/прах 1.5 кг + омекотител 1 л + сапун + шампоан + гел за къпане + лосион + крем против подсичане + мокри кърпички);

Награди за следващите 30 в класацията – козметичен комплект (сапун + шампоан + гел за къпане + лосион + крем против подсичане + мокри кърпички);
Награди за следващите 30 в класацията – перилен комплект (течен 1.5 л/прах 1.5 л + омекотител 1 л).

Наградите за печелившите, отличени от Teo Bebe, са специални и ще бъдат обявени в края на играта.

Един участник в Играта не може да получи повече от една награда.

Желаещият да участва в Играта следва да се регистрира в нея със своя Facebook профил и да качи снимка. На снимката следва да са изобразени той и неговото дете или внуче. Към снимката следва да се попълнят кратко заглавие и описание.

Снимката следва да представя участника и неговото дете или внуче по начин, който позволява на други потребители на социалната мрежа Facebook да потърсят прилика помежду им.

Един участник не може да участва с повече от една снимка в Играта.

Всички качени снимки в Играта са достъпни за всички посетители на Играта. Те могат да ги разгледат и да ги харесат чрез бутона “Like”.

Единствено желаещите да участват в Играта със своя снимка е необходимо да се регистрират в нея със своя Facebook профил.

Определянето на печелившите се извършва по два начина – чрез избор на публиката и чрез решение на журито.

Публиката гласува за най-добрите снимки чрез своето харесване (Like) на дадена снимка. Първите 71 (седемдесет и една) снимки, събрали най-много харесвания (Likes), печелят награди по реда, определен в Раздел 5. В случай че класацията не позволява ясно определяне на победителите (повече от една снимка с един и същи резултат), класирането се извършва измежду всички снимки, събрали най-висок еднакъв резултат, на случаен принцип чрез разработен за целта софтуер.

Журито определя по своя преценка 10 (десет) печеливши снимки. Избраните по този начин печеливши не могат да съвпадат с определените от публиката печеливши.

Печелившите в Играта ще бъдат обявявани във Facebook страницата на Teo Bebe в рамките на пет (5) дни след края на периода на Играта, обявен в Раздел 3. Изпълнителят ще се свърже с тях на предоставения от тях имейл при регистрацията им в Играта.

Печелившите участници следва да свържат с Изпълнителя в рамките на 5 (пет) дни от обявяването им като печеливши, като отговорят на изпратения от него имейл или изпратят Facebook съобщение до страницата на Teo Bebe на адрес https://www.facebook.com/TeoBebe.bg. В него печелившите участници следва да потвърдят информацията, която са въвели при регистрацията си в Играта, както и да посочат валиден адрес за получаване на наградата по куриер. Участникът може да посочи и трето лице като получател, надлежно оправомощено от него. Разходите за доставката на наградите са за сметка на Организатора.