Цени и плащане – Дестилерия „Луда страст“

1
Добави коментар
Iva82
Iva82

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕНА УСЛУГИТЕ НА ДЕСТИЛЕРИЯ „ЛУДА СТРАСТ“

Цени за дестилиране на ракия

* Цените са с частично включен акциз за алкохола.

Подарък дестилирана вода за сварилите ракия при нас:- За казан 200 литра – 10 литра дестилирана вода.- За казан 300 литра – 10 литра дестилирана вода.- За казан 500 литра – 20 литра дестилирана вода.

  Допълнителни услуги, свързани с дестилирането на ракия

Срещу допълнително заплащане предлагаме:- Превоз на материала на клиента /до 750 кг./ до дестилерията – цена 1 лв./км., но не по-малко от 10 лв.- Превоз до 3-ма човека – допълнително се заплаща цена 0,25 лв./км. на човек. – Анализ на качеството на произведената ракия в лицензирана лаборатория и получаване на анализен протокол – цена 25 лв.- Продажба на дестилирана вода за разреждане на ракия: 1,5 л. – 1,4 лв.,  10 л. – 7 лв.- Добавяне на етерични масла за екзотичен аромат и вкус– 3 лв. на всеки 10 л.- Разработка на индивидуален дизайн на етикет – цена по договаряне.- Избор на дизайн от предварително подготвени дизайни – безплатно.- Изработка на индивидуални самозалепващи етикети с размери до 8х15 см. в малки тиражи.- Продажба на дрожди, ензими, дървесен чипс и други консумативи за домашния майстор.- Продажба на специализирана литература. – Продажба на шишета за ракия и тапи.- Подобряване качеството на некачествена ракия /намаляване на мирис и вкус на загоряло, кисело и др./ – цената е двойния размер на цената за съответния казан.

  Цени на дестилирана вода

Опаковка: бутилки от полиетилен терафталатНачини на плащане: по някой от начините, посочени по-долуСклад за покупки на дребно: Габрово, ул. „Станционна“ 14, тел. 066 990 202

Задължения на клиента:- разтоварване на материала за дестилиране от превозното средство.- качване на материала за дестилиране на рампата до пресата в кофи.Задълженията на служителите от дестилерия „Луда страст“ започват от пресоването на материала за ракия.За клиентите, които нямат възможност да изпълнят тези наши изисквания, предлагаме да извършим горепосочените дейности срещу допълнително заплащане:   – за материал до 200литра –  5 лв.   – за материал до 300литра –  7 лв.   – за материал до 500литра –  10 лв.За по-големи количества материал цената се пресмята като сума от съответните цени.

  Начини на плащане

За удобство и улеснение на своите клиенти предлагаме различни варианти за заплащане на услугите .При всички варианти, освен при плащане в брой, в графата „Основание за плащане“, „Съобщение“ или „Забележка“, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера, под който сте записани в графика.Този номер ще ви бъде даден при обаждането на телефона за записване 066 99 02 02.Ако не се попълни номер, идентификацията на превода се затруднява и е възможно да се допусне грешка, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

• В брой

Плащането се извършва на място в офиса на дестилерия „Луда страст“ в гр.
Габрово, или в хотел „Незабравка“,
с. Поповци, който се намира в непосредствена близост до дестилерията, като съответно
се издава документ за извършено плащане.Адрес на офиса в гр. Габрово:
гр. Габрово, ул. „Станционна“ 14, в сградата на митницата, партер.Адрес на хотел „Незабравка“:
с. Поповци, обл. Габрово.

• Банков превод

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по банковата сметка на „Хризантема” ООД, фирмата –  оператор на дестилерия „Луда страст“.

Централна кооперативна банка АДIBAN: BG20 CECB 9790 10F4 4967 00BIC CODE: CECBBGSF“Хризантема“ ООД

Ако притежавате банкова сметка в банка, дължимата сума се превежда от Вашата сметка по сметката на „Хризантема” ООД с ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ.Ако нямате банкова сметка, преводът се извършва чрез „ВНОСНА БЕЛЕЖКА“, като цената на банковата такса е малко по-висока, отколкото при платежното нареждане (между 2.00 лв. и 6.00 лв., в зависимост от банката).

• Пощенски запис
За да заплатите чрез пощенски запис, е необходимо да посетите някой клон на „Български пощи“ и да попълните стандартна бланка „Пощенски запис“. Данните за пощенския запис са:Получател: Иван Панов Лесев 5300 Габрово, пл. „Пробуда“ 4Tъй като пощенските записи се усвояват един път в седмицата, трябва да платите не по-късно от една седмица преди датата, на която сте записани за  варене на ракията. Ако сте платили  по-малко от 7 дни преди датата, на която сте записани, моля да ни изпратите на е-mail [email protected] снимка от цифров фотоапарат (GSM) или сканирана  оригиналната бланка „Пощенски запис“, , заверена с печат от пощата . Можете да започнете дестилацията /варенето на ракия/ по графика, след като получим документа, удостоверяващ извършеното плащане. При Вашето пристигане в дестилерията, ще Ви бъде предаден издаденият документ за плащането.
• ePay

За да извършите плащане през системата на ePay, е необходимо да бъдете регистрирани в системата. Регистрацията на „Хризантема” ООД в системата на ePay е с Клиентски номер (КИН): 4363969136.

• PayPal
• EasyPay

Необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон на EasyPay.След заплащането на поръчката трябва задължително да се обадите на тел. 066 99 02 02 и да предадете 10-цифрения код за плащане, който е уникален за конкретното плащане. Този код се генерира от системата на EasyPay.

• Western Union и MoneyGram

При заплащане по този начин за получател запишете:Иван Панов Лесевгр. Габрово, пл. „Пробуда“ 4След това се обадете на телефона за записване 066 99 02 02 или на телефон 0892 281 415, за да ни информирате  къде сте извършили плащането и какъв е контролният номер на превода.

• Превод чрез куриер

Можете да извършите плащане чрез всички куриери в България. За получател трябва да запишете:„Хризантема” ООДгр. Габрово, ул. „Станционна“ 14Иван ЛесевТел.0892281415Документ за плащането ще получите при Вашето пристигане в дестилерия „Луда страст”.