Удължаване на пениса – Международен институт по Андрология – Уголемяване на пенис

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Удължаване на пениса

Пенисът се състои от предна част извън тялото (видимата част, която наричаме „пенис“) и вътрешна част. Съотношението между двете части е приблизително 50:50.

При процедурата за удължаване най-напред се прави малък разрез от 3 см в окосмената срамна област, през който се преструктурират предните вътрешни сухожилия на пениса. Задните сухожилия се оставят непокътнати, поддържайки по този начин надлъжна стабилност.

Чрез вмъкване от собствената тъкан на пациента в страничните стени, ние създаваме нова опора за предната част на мястото на действителното разширяване, като се използват конци и техники за зашиване, специално разработени от нас (не се използва друга тъкан, като например силикон или нещо подобно). В резултат от това се изправя вътрешният тракт на пениса, който преди това е бил изкривен и прегънат.

Ние използваме специален геометричен ефект тук: чрез изправяне на вътрешния път на пениса, ние осигуряваме всъщност две допълнителни удължавания – наклон и прегъване в права линия, които заедно дават ефект на удължаване. Това, което всъщност правим, е промяната на съотношението между вътрешната и външната част, за да уголемим външната, видимата част на вашия „пенис“.

Техниката не оказва влияние върху основата на пениса, в която се намират отворите на уретралните съдове и нерви към пениса.

Няма разрези в самия пенис, като по този начин се избягват евентуалните възможни рискове.

Дължината, с която се уголемява пенисът, зависи от ъгъла и дължината на хрущялната връзка (опорната точка на таза), както и начина, по който се формират ставните връзки и сухожилията.

Наличната кожа, покриваща пениса и скротума е напълно достатъчна, за да обхване разширената част на пениса. Ето защо с нашата техника се избягва необходимостта от трансплантанти на кожа или клапи.

Следоперативна грижа, която може да е необходима:

Пациенти, върху чиято тъкан остава значителен белег, ще трябва да носят следоперативно стречинг (разтягащо) устройство за известно време. Може да научите повече за различните прилагани техники и материали, които ще са на ваше разположение по време на консултацията.