Прочистване на организма с ябълков оцет

12
Добави коментар
kyovev
kyovev

След коледните и новогодишните празници освен че оставяме с много приятни емоции, но и с подут стомах в резултат на обилното хранене в навечерието на новата година. Връщането към нормалния начин на хранене дори на следващия ден е също толкова трудна задача отново заради немалкото количество останала предимно нездравословна храна. 
За влизането обратно в здравословен режим на хранене е необходимо най-напред прочистване на организма от цялата тази бъркотия, този абсолютен хаус, настъпил в стомаха ви. Ябълковият оцет в този смисъл представлява изключително познато и широко използвано природно средство за изпълняване на тази цел. 
Съществуват различни видове оцет, някои от които се различават осезаемо по вкус и аромат от стандартния и много добре познат ябълков оцет. В зависимост от ястието, можем да се доверим на отличните вкусови и лечебни качества на смокиновия, оризовия, малиновия оцет. Освен това се прави и така наречения ароматизиран оцет с карамфил и канела, в състава на който влиза и бяло вино.
Ябълковият оцет притежава редица полезни свойства; консумиран в разумни количества, той не влияе негативно при хора, страдащи от стомашни проблеми като язва, висока киселинност на стомаха и прочие. Действа точно обратното – спомага за правилното функциониране на храносмилателната система, освен това забързва метаболизма, в резултат на което храната се усвоява много по-лесно. 
Прочистване на организма с ябълков оцет
Изпиването на 1 супена лъжица ябълков оцет, разреден в чаша вода, на гладно спомага за изчистването на организма от натрупаните токсични вещества. Освен това засилва метаболизма и подобрява дейността на храносмилателната система.
Комбинацията от ябълков оцет с мед също оказва благотворно влияние върху здравословното състояние. Съществуват естествено и други методи за прочистване на организма за целите на отслабването като например разтоварващи режими на течности, залагащи основно на консумацията на билкови чайове, домашни натурални плодови или зеленчукови сокове и вода.
Действително тези методи спомагат за изпълнението на тази цел, но трудността и строгостта им се явява непреодолима пречка за голяма част от хората. Ето защо ви предлагаме доказалата се със своята ефективност 13-седмична програма за отслабване, с която ще стартирате процеса по вталяване без гладуване, стресиращи режими и странични ефекти!