18+!!! Уволниха учителка, участвала във филми за възрастни!

14
Добави коментар
informiran365
informiran365

Уволниха преподавателка в евангелска църква заради участие във филм за възрастни!

38-годишната Джулия, която от 17 години преподава на деца-инвалиди в евангелска църква в Германия, бе уволнена заради участието си в розови филми за възрастни. Учителката дълги години успявала да съчетава двете си коренно различни професии, а за участието ѝ в розовите филми не знаел никой. Докато не получила награда заради ролите, в които се е превъплащавала в тях.

Даскалицата от евангелската църква получила отличие за

Advertisement:

Advertisement:

доброто си представяне в няколко порно филма и тогава служители от католическата църква научили, че тя всъщност заработва и като порно актриса. Разбира се, веднага след като била разкрита, учителката е била уволнена, защото бившите ѝ работодатели преценили, че въпреки 17-годишната ѝ служба в църквата, втората ѝ професия не е съвместима с духовните им ценности. Джулия обаче не се съгласила с уволнението си и завела дело срещу църквата, защото според нея са я уволнили неправомерно, с мотивите, че палавата

Джули не вреди по никакъв начин на църквата, в която преподава. Освен това тя разкри, че е изключително вярваща, а съдията също се съгласил с нея и заключил, че уволнението ѝ без предизвестие не е справедливо.

Любители на филмите, които е снимала Джулия Пинк също коментираха уволнението ѝ и споделиха, че според тях то наистина не е справедливо, защото по целият свят има хора, които гледат филми за възрастни, но това не означава, че не са вярващи, или извършват грях към Бога, писаха колегите от hotzona.bg.