Почина мениджърът на Лили Иванова

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Мениджърът на Лили Иванова напусна този свят.

Най-известната българска певица съобщи, че нейния дългогодишен приятел и мениджър Стефан Зашев е починал. По този повод Лили Иванова написа изключително трогателни думи във Фейсбук, с които почете паметта на своя приятел. Ето част от това, което сподели певицата на официалния си профил в социалната мрежа: „Скъпи мой, ти оставаш завинаги свързан с мен“, заяви певицата и призна, че кончината ще остави неизлечим отпечатък в нея – „много болка – непоправима и завинаги“.

По професия Стефан Зашев беше финансист, но освен това се занимаваше с организирането на концертите на българската прима у нас и зад граница. Именно той финансира и организира представлението й в зала „Олимпия“.

Жълтите издания често спекулираха, че между тях има нещо много повече от служебни ангажименти. Папараците дори им бяха направили снимка, на която ясно се виждаше как двамата се разхождат хванати ръка за ръка по улицата. В крайна сметка никой не потвърди новината, а близки до Лили Иванова до последно твърдяха, че отношенията й със Стефан Зашев са единствено на приятелска основа нищо повече от това.

Спонсорирани връзки:

Остави твоят коментар

коментар(и)