Симона Евгениева от Монтана е новата Мис България! » Моден свят

11
Добави коментар
svetla58
svetla58

България си има нова кралица на красотата! Новата Мис България е чаровната Симона Евгениева, на 20 години от Монтана, а в момента в студентка 2 курс по агро бизнес и развитие на регионите! Припомняме ви, че конкурсът бе излъчван на живо снощи по NOVA телевизия.

Красавицата се пребори за мечтаното признание и престижната титла в конкуренция на 15 други момичета от цялата страна, които бяха одобрени след внимателен предварителен кастинг. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка в конкурса, който тогава протече под формата на риалити формат, Нанси Карабойчева на грандиозна церемония в София за юбилейното 25-то издание на конкурса.

Подгласнички на Мис България станаха 19-годишната Дани Димитрова от София и 22-годишната Мария Цветанова от Костинброд.

Победителката ще има възможност да премери сили в надпревара за титлата „Мис Свят“ заедно с красавици от целия свят. Стискаме палци на Симона да представи достойно страната ни и да грабне трофея, който от години ни се изплъзва на косъм. Подгласничките на Мис България също не пропуснаха да й пожелаят успех.

В интервю с Павел Владимиров по NOVA телевизия тази сутрин, Мис България сподели, че поддържа фигурата си с много любов, малко храна и фитнес. Тя разказа, че има сестра близначка, а също така сподели за своите бурни тийнейджърски години, които сега са зад гърба й. От интервюто разбрахме, че Симона Евгениева има специален мъж до себе си, чиято самоличност предпочете да запази в тайна, а също така, че приема новите си задължения на Мис България много сериозно.