Тайната на красотата на Кремена Халваджиян

7
Добави коментар
hydrafacial
hydrafacial

Кремена е жената, която изниква в образа ни заради безупречния си стил и талант на стилист. Една от най-интересните жени, които сме срещали. Интелигентна, отговорна и безкрайно талантлива.

Известната стилистка не е типичната жена, която ще видите в салон за красота, по-вероятно е да я засечете в бутик за дрехи. Тя неведнъж е споделяла, че отделя много време за работата си, но не и за разкрасителни процедури, въпреки че е привърженик на качествената козметика. Това се променя съвсем наскоро след шумното навлизане на американската терапия за лице Hydrafacial (Хидрафейшъл) на българския пазар.

Терапията идва в България със статус на комплексна грижа за здрава, чиста и красива кожа, която редица холивудски звезди отвъд океана прилагат – Бионсе, Парис Хилтън, дори съпругата на принц Алберт, принцесата на Монако, Шарлийн.

Терапията се състои от 5 стъпки:

1. Ексфолиация – мъртви клетки се почистват без абразивни частици с помощта на специална Вортекс технология.

2. Химичен пилинг – кожата се подлага на мек пилинг, който изчиства напълно кожата, за да навлязат активните серуми в дълбочина.

3. Екстракция – извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни.

4. Регенерация – антистарееща процедура за изглаждане на бръчки.

5. Хидратация – поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хиалуронова киселина.

Кремена е доказателство, че Хидрафейшъл печели и дамите, които досега не са отделяли толкова време за процедури.

Терапията изкушава не само с иновативната си технология за почистване на лице (заместваща остарялата система за ръчно стискане на пъпки и точки), но и с бързината, с която се извършва процедурата и с моменталните резултати. Не случайно терапията печели последните 4-ри години международната награда на LNA за най-добър апарат за лице.

Халваджиян, която отскоро се радва на внуче, сподели, че е приятно изненадана от Хидрафейшъл, а нейните приятелки веднага забелязали и коментирали промяната в кожата й. Лицето сияе, пигментните петна, причинени от слънцето са изчезнали напълно, тена е избистрен, фините линии са омекотени, а кожата е почистена и хидратирана за дълго време.

Реално за 20 минути са направени 5 отделни процедури (Ексфолиация, Химичен пилинг, Екстракция, Регенерация, Хидратация), които в повечето салони се предлагат отделно. Резултатите са феноменални. Няма кожен проблем, върху който Хидрафейшъл да не се прилага.