Essence автоматичен молив за очи

3
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

Fashion

Essence автоматичен молив за очи

Този молив за очи на Essence ми стана любим не само заради страхотния боровинков цвят, но и поради още ред причини, за които вижте по-долу. Поне няколко пъти в седмицата посягам към него вместо към черен молив за очи, или само за една тънка лилава линийка под долния клепач (както тук например, но с друг цвят).
Какво ми харесва в молив за очи Essence Longlasting eye pencil в цвят 18 Merry Berry?

Красивият боровинков цвят, който не е твърде ярък или тъмен, а го намирам за идеално балансиран и не се притеснявам да нося в ежедневието.
Автоматичен молив! Това е може би най-най-най-удобната екстра, която може да има един молив за грим, било то за очи или устни. Няма нужда от острилки, чупене на връхчето при острене, задръстване и цапане на самата острилка, просто вадиш от чантата и ползваш! Плюс това самият механизъм е много удобен и не съм имала проблеми с него.
Моливът е пигментиран, но все пак трябва да се повтори, за да изглежда по-плътен цветът. Защо това ми харесва? Защото така мога да постигна лек ежедневен грим и с още 1-2 повторения ще може да изглежда по-драматично :))
Много е мек и няма да си раздразните клепача като го нанасяте.
Моите впечатления за дълготрайността на Essence Longlasting са доста положителни. След нанасяне, той засъхва и не се усеща нито мазен, нито влажен и досега не ми се е налагало да го оправям или повтарям след няколко часа.

А сега ви показвам как стои Essence Longlasting стои на очите :)И накрая със спирала и цялостен грим.Essence Longlasting eye pencil – цена 3,30 лв, 0,28 грама.

Read 601 times

back to top